Рецепт Шашлик з телятини м'який фото

Шашлик з телятини м'який
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Телятина
Дієтичне харчування
На обід, На природу
Гарячі страви, Шашлик

З даного рецепта ви дізнаєтеся, як приготувати шашлик з телятини м'який. У спеціальному маринаді м'ясо молодої яловичини виходить дуже ніжним. За таким рецептом ви легко приготуєте соковитий шашлик!

Щоб шашлик вийшов ніжним, потрібно зробити хороший маринад. Це перший секрет нашого страви. Далі важливо якомога довше (ніч) маринувати м'ясо, щоб воно не було жорстким. Майонезний соус з лимонним соком відмінно просочує шашлик, робить його соковитим і м'яким!

  • Телятина - 1 кілограм
  • Лимон - 2 штуки
  • Майонез - 400 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Часник - 1 зубчик
  • Зіра - 1 щіпка
  • Чорний перець - 1 щіпка
  • Базилік - 2 щіпки
шашлик з телятини м'який - фото крок 1
Телятину промиваємо і залишаємо обсихати. Цибуля очищаємо від лушпиння і ріжемо тонкими півкільцями. Викладаємо цибулю в каструлю, заливаємо майонезом і лимонним соком. Всипаємо сіль зі спеціями.
шашлик з телятини м'який - фото крок 2
Телятину ріжемо на невеликі шматочки. Кидаємо в каструлю з маринадом (не забувши перемішати). Закриваємо харчовою плівкою або кришкою. Відправляємо каструлю в холодильник на ніч.
шашлик з телятини м'який - фото крок 3
Телятина промаринувалося благополучно! Можна приступати до смаження. Шматочки м'яса насаджує на шампура. Відправляємо нашу смакоту з телятини на мангал! Смажимо до готовності близько 50 хвилин.
шашлик з телятини м'який - фото крок 4
Шашличок з телятини готовий! Нарізаємо овочі та зелень, щоб було веселіше! Ось і весь секрет "телячих ніжностей", запрошую до столу! Смачного!

Схожі рецепти