Шашлик з телятини м'який
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 7
Час приготування: 19 г. 0 хв.
З даного рецепта ви дізнаєтеся, як приготувати шашлик з телятини м'який. У спеціальному маринаді м'ясо молодої яловичини виходить дуже ніжним. За таким рецептом ви легко приготуєте соковитий шашлик!
Опис приготування:
Щоб шашлик вийшов ніжним, потрібно зробити хороший маринад. Це перший секрет нашого страви. Далі важливо якомога довше (ніч) маринувати м'ясо, щоб воно не було жорстким. Майонезний соус з лимонним соком відмінно просочує шашлик, робить його соковитим і м'яким!
- Телятина - 1 кілограм
- Лимон - 2 штуки
- Майонез - 400 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Часник - 1 зубчик
- Зіра - 1 щіпка
- Чорний перець - 1 щіпка
- Базилік - 2 щіпки
Телятину промиваємо і залишаємо обсихати. Цибуля очищаємо від лушпиння і ріжемо тонкими півкільцями. Викладаємо цибулю в каструлю, заливаємо майонезом і лимонним соком. Всипаємо сіль зі спеціями.
Телятину ріжемо на невеликі шматочки. Кидаємо в каструлю з маринадом (не забувши перемішати). Закриваємо харчовою плівкою або кришкою. Відправляємо каструлю в холодильник на ніч.
Телятина промаринувалося благополучно! Можна приступати до смаження. Шматочки м'яса насаджує на шампура. Відправляємо нашу смакоту з телятини на мангал! Смажимо до готовності близько 50 хвилин.
Шашличок з телятини готовий! Нарізаємо овочі та зелень, щоб було веселіше! Ось і весь секрет"телячих ніжностей" , запрошую до столу! Смачного!