Рецепт М'який шашлик зі свинини фото

М'який шашлик зі свинини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина, Фрукти
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Шашлик

Для всіх любителів пікніків хочу запропонувати дуже цікаву ідею, як приготувати м'який шашлик зі свинини. Приголомшливі поєднання м'яса і яблучного пюре в маринаді обов'язково варто спробувати.

З чим тільки не маринують м'ясо, щоб зробить його неймовірно ніжним і щоб воно буквально тануло в роті. Варіант з яблуком і соком лимона - це не тільки оригінально, але і доступно. Маринад простий і з мінімумом необхідних інгредієнтів. Якщо у вас немає можливості приготувати шашлик на мангалі, завжди можна використовувати гриль.

  • Свинина - 1 кілограм
  • Яблуко - 1 штука
  • Цибулина - 1 штука
  • Лимон - 1 штука
  • Часник - 2-4 зубчиків
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
м'який шашлик зі свинини - фото крок 1
1. З приготуванням маринаду все досить просто: очистіть яблука від серцевини, при бажанні зніміть з них шкірку. Подрібніть фрукт в блендері до стану пюре з соком одного лимона. Свинину вимийте, обсушити і наріжте порційними шматочками. Викладіть в глибоку миску.
м'який шашлик зі свинини - фото крок 2
2. Додайте нарізаний кубиками цибулю і яблучне пюре. Посоліть і поперчіть за смаком.
м'який шашлик зі свинини - фото крок 3
3. Все як слід перемішайте, накрийте і приберіть в холодильник. Стояти має мінімум 3-4 годину, але краще залишити на ніч.
м'який шашлик зі свинини - фото крок 4
4. Після залишиться лише нанизати м'ясо на шампури або дерев'яні шпажки (попередньо вимочені у воді), підсмажте шашличок.
м'який шашлик зі свинини - фото крок 5
5. Ваш шашлик буде неймовірно соковитим і дуже ніжним, м'ясо виходить настільки м'яким, що дійсно тане в роті. Смачного!

Схожі рецепти