Рецепт Чізкейк, який виходить завжди фото

Чізкейк, який виходить завжди
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Борошно, Молочні продукти, Сир
Страви без випічки
На полуденок, На святковий стіл
Випічка, Солодке, Чізкейк

Рецепт приготування максимально простий, інгредієнти доступні, не потрібно шукати маскарпоне певної марки або ж готувати його з вершків самостійно. Рецепт вдалий і багаторазово перевірений.

Такий чізкей не вимагає особливих кулінарних навичок, приготувати може новачок. Найголовніше, вибрати смачний сир і контролювати температуру приготування. Сирний шар виходить ніжним і помірно солодким.

Пісочне тісто можна готувати з білої пшеничної муки або з цільнозерновий. Є спосіб ще простіше. Нижній шар можна приготувати з готового пісочного печива, подрібнивши його і з'єднавши з маслом. Готуйте сміливо, все просто і дуже смачно.

  • Сир - 700 грам
  • Цукор - 1 Склянка(2 ст. Ложки - в тісто, інше - в сирну масу)
  • Крем - 1 Склянка
  • Яйця - 5 штук(1 шт. - для тіста, 4 шт. - для сирного крему)
  • Вершки - 100 мілілітрів
  • Борошно - 1 Склянка
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Настоянка ванілі - 1 Ст. Ложка
  • Розпушувач - 1 щіпка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Ягоди - 300 грам
чізкейк, який виходить завжди - фото крок 1
Підготуємо інгредієнти.
чізкейк, який виходить завжди - фото крок 2
У миску кладемо м'яке масло, додаємо 2 ложки цукру. Перемішуємо.
чізкейк, який виходить завжди - фото крок 3
Додаємо яйце і настойку ванілі. Все перемішуємо. Замість настойки ванілі можна додати будь-який ароматний алкоголь, наприклад, коньяк.
чізкейк, який виходить завжди - фото крок 4
Насипаємо борошно і розпушувач, замішуємо тісто.
чізкейк, який виходить завжди - фото крок 5
Готове тісто розподіляємо рівним шаром по дну, робимо тонкий бортик по всьому периметру форми.
чізкейк, який виходить завжди - фото крок 6
Далі, готуємо сирну масу. У миску насипаємо цукор, сіль і додаємо яйця. 4 шт. Середнього розміру. Збиваємо до піни.
чізкейк, який виходить завжди - фото крок 7
Додаємо сир, вершки і сметану.
чізкейк, який виходить завжди - фото крок 8
Все перемішуємо блендером до однорідної консистенції.
чізкейк, який виходить завжди - фото крок 9
Сирну масу переливаємо в форму з тестом і відправляємо в розігріту духовку.
чізкейк, який виходить завжди - фото крок 10
Випікаємо при температурі 170 градусів близько 30 хвилин. Далі, зменшуємо температуру до 150 і готуємо ще хвилин 10. Вимикаємо духовку і залишаємо в ній чізкейк на 10-15 хвилин.
чізкейк, який виходить завжди - фото крок 11
Остиглий чізкейк виймаємо з форми. Прикрашаємо ягодами або шматочками фруктів, шоколадним або фруктовим кремом і подаємо до столу.
чізкейк, який виходить завжди - фото крок 12
Смачний і простий у приготуванні чізкейк готовий. Пригощайтеся!

Схожі рецепти