Завжди успішний бісквіт
(покроковий рецепт з фото)
Хочете дізнатися, як приготувати завжди успішний бісквіт? Немає нічого простіше! З цим рецептом у вас більше ніколи не виникне проблем з його випічкою, і кожен раз він буде виходити ідеальним.
У багатьох, навіть досвідчених кулінарів, деколи виникають проблеми з випічкою бісквітів. Він може недостатньо підніматися, же не бути м'яким і повітряним, при розрізанні сильно кришитися. Забудьте про всі ці біди! Перед вами простий, швидкий і дуже класний варіант бісквіта, який завжди виходить. Ваші тортики відтепер будуть користуватися небаченим успіхом, а ви при цьому будете докладати мінімум зусиль.
- Яйце - 2 штуки
- Цукор - 1 Склянка
- Борошно - 1 Склянка
- Молоко або вода - 1/4 склянки (холодну)
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Вершкове масло - 1 Чайна ложка
1. Ось і все інгредієнти, які вам будуть потрібні, щоб зробити базовий бісквіт.
2. Включайте відразу духовку і розігрівайте до 190 градусів. У глибоку миску вбийте яйця. Я не поділяю на білки і жовтки, але бісквіт все одно виходить повітряним. Єдиний нюанс: яйця повинні бути кімнатної температури. Збийте яйце.
3. Всипте цукор. Для аромату можна додати дрібку ваніліну. Продовжуйте збивати, щоб маса вийшла повітряної.
4. Влийте холодну воду. Невеликими порціями всипати просіяне борошно.
5. Застелите жароміцних форму пергаментом і змастіть маслом. Вилийте готове тісто, розрівняйте і відправте в духовку.
6. Запікайте бісквіт від 25 до 35 хвилин, в залежності від розміру форми, до рум'яності і сухий сірники. Остудіть його в формі хвилин 5, а потім перекладіть на решітку до повного охолодження.