Рецепт Завжди успішний бісквіт фото

Завжди успішний бісквіт
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Яйця
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл
Випічка , Бісквіт
Кількість порцій: 8
Час приготування: 50 хв.

Хочете дізнатися, як приготувати завжди успішний бісквіт? Немає нічого простіше! З цим рецептом у вас більше ніколи не виникне проблем з його випічкою, і кожен раз він буде виходити ідеальним.

Опис приготування:

У багатьох, навіть досвідчених кулінарів, деколи виникають проблеми з випічкою бісквітів. Він може недостатньо підніматися, же не бути м'яким і повітряним, при розрізанні сильно кришитися. Забудьте про всі ці біди! Перед вами простий, швидкий і дуже класний варіант бісквіта, який завжди виходить. Ваші тортики відтепер будуть користуватися небаченим успіхом, а ви при цьому будете докладати мінімум зусиль.

  • Яйце - 2 штуки
  • Цукор - 1 Склянка
  • Борошно - 1 Склянка
  • Молоко або вода - 1/4 склянки (холодну)
  • Розпушувач - 2 чайних ложки
  • Вершкове масло - 1 Чайна ложка
завжди успішний бісквіт - фото крок 1
1. Ось і все інгредієнти, які вам будуть потрібні, щоб зробити базовий бісквіт.
завжди успішний бісквіт - фото крок 2
2. Включайте відразу духовку і розігрівайте до 190 градусів. У глибоку миску вбийте яйця. Я не поділяю на білки і жовтки, але бісквіт все одно виходить повітряним. Єдиний нюанс: яйця повинні бути кімнатної температури. Збийте яйце.
завжди успішний бісквіт - фото крок 3
3. Всипте цукор. Для аромату можна додати дрібку ваніліну. Продовжуйте збивати, щоб маса вийшла повітряної.
завжди успішний бісквіт - фото крок 4
4. Влийте холодну воду. Невеликими порціями всипати просіяне борошно.
завжди успішний бісквіт - фото крок 5
5. Застелите жароміцних форму пергаментом і змастіть маслом. Вилийте готове тісто, розрівняйте і відправте в духовку.
завжди успішний бісквіт - фото крок 6
6. Запікайте бісквіт від 25 до 35 хвилин, в залежності від розміру форми, до рум'яності і сухий сірники. Остудіть його в формі хвилин 5, а потім перекладіть на решітку до повного охолодження.

Схожі рецепти