Млинці, які виходять завжди
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите млинці, але тісто не завжди виходить вдалим, і млинець все-таки виходить грудкою, то я вам розповім, як приготувати тісто для млинців, які завжди виходять ідеальними.
Млинці за цим рецептом можна приготувати як солодкі, так і несолодкі. Якщо готуєте несолодкі млинці, то додайте трохи більше солі і зовсім дрібку цукру. У такі млинці можна загорнути будь-яку начинку. У нас ці млинці з'їдаються ще теплими, буквально зі сковороди, але остиглими вони також дуже смачні, і зберігаються досить довго, якщо отганять від них усіх домашніх))
- Молоко - 500 мілілітрів
- Яйця - 3 штуки
- Борошно - 250 грам
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Яйця збийте з цукром до розчинення цукру. Міксер використовувати не обов'язково, досить буде озброїтися ручним віночком.
До яєчної суміші додайте невелику частину молока, приблизно 100-150 мл, розмішайте.
Додайте борошно і гарненько розмішайте до отримання повністю однорідної маси.
Маса вийде досить густий, але грудочок НЕ буде. Так і має бути.
Тепер додайте молоко в декілька заходів і кожен раз розмішуйте до однорідності і дивіться на консистенцію. Консистенція ідеального тесту для млинців - як одновідсотковий кефір, але більш в'язке.
Тепер влийте 3 ст. L. Рослинної олії. Завдяки цьому сковороду можна буде не змащувати.
Тісто для млинців готове.
Добре розігрійте сковороду і нічим не змащуйте. Вилийте приблизно 70-80 мл тесту на сковороду і круговими рухами розподіліть його по всій поверхні.
Смажте млинці на середньому вогні по хвилині, а то і менше. Млинці смажаться дуже швидко, далеко від плити не йдіть.
Млинці вийшли дуже смачними і красивими. Подавайте з джемом, згущеним молоком, медом або сиропом - як ви любите!