Рецепт Млинці, які виходять завжди фото

Млинці, які виходять завжди
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Пшеничне борошно, Молочні продукти, Яйця, Молоко
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Веганські страви
На святковий стіл, На сніданок, Масляна
Випічка, Млинці

Якщо ви любите млинці, але тісто не завжди виходить вдалим, і млинець все-таки виходить грудкою, то я вам розповім, як приготувати тісто для млинців, які завжди виходять ідеальними.

Млинці за цим рецептом можна приготувати як солодкі, так і несолодкі. Якщо готуєте несолодкі млинці, то додайте трохи більше солі і зовсім дрібку цукру. У такі млинці можна загорнути будь-яку начинку. У нас ці млинці з'їдаються ще теплими, буквально зі сковороди, але остиглими вони також дуже смачні, і зберігаються досить довго, якщо отганять від них усіх домашніх))

  • Молоко - 500 мілілітрів
  • Яйця - 3 штуки
  • Борошно - 250 грам
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
млинці, які виходять завжди - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
млинці, які виходять завжди - фото крок 2
Яйця збийте з цукром до розчинення цукру. Міксер використовувати не обов'язково, досить буде озброїтися ручним віночком.
млинці, які виходять завжди - фото крок 3
До яєчної суміші додайте невелику частину молока, приблизно 100-150 мл, розмішайте.
млинці, які виходять завжди - фото крок 4
Додайте борошно і гарненько розмішайте до отримання повністю однорідної маси.
млинці, які виходять завжди - фото крок 5
Маса вийде досить густий, але грудочок НЕ буде. Так і має бути.
млинці, які виходять завжди - фото крок 6
Тепер додайте молоко в декілька заходів і кожен раз розмішуйте до однорідності і дивіться на консистенцію. Консистенція ідеального тесту для млинців - як одновідсотковий кефір, але більш в'язке.
млинці, які виходять завжди - фото крок 7
Тепер влийте 3 ст. L. Рослинної олії. Завдяки цьому сковороду можна буде не змащувати.
млинці, які виходять завжди - фото крок 8
Тісто для млинців готове.
млинці, які виходять завжди - фото крок 9
Добре розігрійте сковороду і нічим не змащуйте. Вилийте приблизно 70-80 мл тесту на сковороду і круговими рухами розподіліть його по всій поверхні.
млинці, які виходять завжди - фото крок 10
Смажте млинці на середньому вогні по хвилині, а то і менше. Млинці смажаться дуже швидко, далеко від плити не йдіть.
млинці, які виходять завжди - фото крок 11
Млинці вийшли дуже смачними і красивими. Подавайте з джемом, згущеним молоком, медом або сиропом - як ви любите!

Схожі рецепти