Рецепт Млинці, які виходять завжди фото

Млинці, які виходять завжди
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Пшеничне борошно , Молочні продукти , Яйця , Молоко
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Веганські страви
На святковий стіл , На сніданок , Масляна
Випічка , Млинці
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Якщо ви любите млинці, але тісто не завжди виходить вдалим, і млинець все-таки виходить грудкою, то я вам розповім, як приготувати тісто для млинців, які завжди виходять ідеальними.

Опис приготування:

Млинці за цим рецептом можна приготувати як солодкі, так і несолодкі. Якщо готуєте несолодкі млинці, то додайте трохи більше солі і зовсім дрібку цукру. У такі млинці можна загорнути будь-яку начинку. У нас ці млинці з'їдаються ще теплими, буквально зі сковороди, але остиглими вони також дуже смачні, і зберігаються досить довго, якщо отганять від них усіх домашніх))

  • Молоко - 500 мілілітрів
  • Яйця - 3 штуки
  • Борошно - 250 грам
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
млинці, які виходять завжди - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
млинці, які виходять завжди - фото крок 2
Яйця збийте з цукром до розчинення цукру. Міксер використовувати не обов'язково, досить буде озброїтися ручним віночком.
млинці, які виходять завжди - фото крок 3
До яєчної суміші додайте невелику частину молока, приблизно 100-150 мл, розмішайте.
млинці, які виходять завжди - фото крок 4
Додайте борошно і гарненько розмішайте до отримання повністю однорідної маси.
млинці, які виходять завжди - фото крок 5
Маса вийде досить густий, але грудочок НЕ буде. Так і має бути.
млинці, які виходять завжди - фото крок 6
Тепер додайте молоко в декілька заходів і кожен раз розмішуйте до однорідності і дивіться на консистенцію. Консистенція ідеального тесту для млинців - як одновідсотковий кефір, але більш в'язке.
млинці, які виходять завжди - фото крок 7
Тепер влийте 3 ст. L. Рослинної олії. Завдяки цьому сковороду можна буде не змащувати.
млинці, які виходять завжди - фото крок 8
Тісто для млинців готове.
млинці, які виходять завжди - фото крок 9
Добре розігрійте сковороду і нічим не змащуйте. Вилийте приблизно 70-80 мл тесту на сковороду і круговими рухами розподіліть його по всій поверхні.
млинці, які виходять завжди - фото крок 10
Смажте млинці на середньому вогні по хвилині, а то і менше. Млинці смажаться дуже швидко, далеко від плити не йдіть.
млинці, які виходять завжди - фото крок 11
Млинці вийшли дуже смачними і красивими. Подавайте з джемом, згущеним молоком, медом або сиропом - як ви любите!

Схожі рецепти