М'які вафлі для Електровафельниці
(покроковий рецепт з фото)
Хочете порадувати свою сім'ю смачним сніданком? тоді подивіться, як приготувати м'які вафлі для Електровафельниці. Тісто досить просте і готується швидко, а вафлі виходять ніжними, ароматними.
У класичному варіанті вафлі вживаються з кленовим сиропом. Для сніданку відмінно підійде варіант вафель з сирним кремом і варенням.
За бажанням в тісто для вафель можна додати шоколадну крихту або какао. В цьому випадку можна отримати шоколадні вафлі. А щоб зробити їх ще більш красивими, можна змішати біле і коричневе шоколадне тісто в вафельниці.
- Куряче яйце - 3 штуки
- Вершкове масло - 120 грам
- Цукровий пісок - 150 грам
- Борошно пшеничне - 1, 5 склянки
Спершу потрібно розбити в миску яйця. До яйцям додайте цукровий пісок. Цукор повинен розчиниться, для цього його краще збити з яйцями за допомогою блендера на невеликій швидкості. Але можна обійтися і віночком.
Вершкове масло розтопіть в металевому посуді, але не дайте йому закипіти. Коли масло трохи охолоне, додайте його до яєць і цукру. До цієї маси висипте борошно і збийте тісто блендером або віночком, щоб вийшла однорідна ніжна консистенція.
Вафельницю розігрійте, потім черпаком налийте в неї тісто, закрийте і запечіть. Час приготування залежить від моделі вафельниці, тому перевіряйте інструкцію. Зазвичай випічка займає кілька хвилин.
Подавати вафлі можна з різними начинками, соусами, ягодами і фруктами. Також це може бути морозиво. Їсти їх можна і теплими, і холодними.