Рецепт М'які вафлі для Електровафельниці фото

М'які вафлі для Електровафельниці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Яйця
Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей, На сніданок
Випічка, Вафлі

Хочете порадувати свою сім'ю смачним сніданком? тоді подивіться, як приготувати м'які вафлі для Електровафельниці. Тісто досить просте і готується швидко, а вафлі виходять ніжними, ароматними.

У класичному варіанті вафлі вживаються з кленовим сиропом. Для сніданку відмінно підійде варіант вафель з сирним кремом і варенням.

За бажанням в тісто для вафель можна додати шоколадну крихту або какао. В цьому випадку можна отримати шоколадні вафлі. А щоб зробити їх ще більш красивими, можна змішати біле і коричневе шоколадне тісто в вафельниці.

  • Куряче яйце - 3 штуки
  • Вершкове масло - 120 грам
  • Цукровий пісок - 150 грам
  • Борошно пшеничне - 1, 5 склянки
м'які вафлі для Електровафельниці - фото крок 1
Спершу потрібно розбити в миску яйця. До яйцям додайте цукровий пісок. Цукор повинен розчиниться, для цього його краще збити з яйцями за допомогою блендера на невеликій швидкості. Але можна обійтися і віночком.
м'які вафлі для Електровафельниці - фото крок 2
Вершкове масло розтопіть в металевому посуді, але не дайте йому закипіти. Коли масло трохи охолоне, додайте його до яєць і цукру. До цієї маси висипте борошно і збийте тісто блендером або віночком, щоб вийшла однорідна ніжна консистенція.
м'які вафлі для Електровафельниці - фото крок 3
Вафельницю розігрійте, потім черпаком налийте в неї тісто, закрийте і запечіть. Час приготування залежить від моделі вафельниці, тому перевіряйте інструкцію. Зазвичай випічка займає кілька хвилин.
м'які вафлі для Електровафельниці - фото крок 4
Подавати вафлі можна з різними начинками, соусами, ягодами і фруктами. Також це може бути морозиво. Їсти їх можна і теплими, і холодними.

Схожі рецепти