Рецепт Віденські вафлі для Електровафельниці фото

Віденські вафлі для Електровафельниці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Молочні продукти, Яйця, Вершкове масло
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок, Для дітей, На швидку руку, На сніданок
Випічка, Вафлі

Вирішила поділитися з вами дуже простим, досить швидким і вельми вдалим варіантом, як приготувати віденські вафлі для Електровафельниці. Чудовий варіант випічки без зайвого клопоту для всієї родини.

Дивіться, як приготувати тісто на віденські вафлі для Електровафельниці в домашніх умовах. Зробити це дуже просто, та й випікаються вафлі дуже швидко. Що може бути краще десерт до чаю на швидку руку? Перед подачею вафлі можна полити сиропом або шоколадом, доповнити ягодами або згущеним молоком, наприклад. Приголомшливий десерт, який точно буде вам до смаку.

  • Яйце - 4 штуки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Цукор - 200 грам
  • Борошно - 250-300 грам
віденські вафлі для Електровафельниці - фото крок 1
1. Ось такий досить традиційний набір інгредієнтів вам потрібно, щоб повторити рецепт приготування віденських вафель на вашій кухні.
віденські вафлі для Електровафельниці - фото крок 2
2. У глибоку миску надішліть яйця з дрібкою солі. Всипте цукор і почніть збивати. Дуже зручно використовувати для цього техніку, але можна і віночком. Маса повинна стати пишною і однорідною.
віденські вафлі для Електровафельниці - фото крок 3
3. Розтопити вершкове масло, остудіть трохи і введіть до яєць, продовжуючи збивати.
віденські вафлі для Електровафельниці - фото крок 4
4. Поступово всипати заздалегідь просіяне борошно. Я не використовую в цей простий рецепт віденських вафель для Електровафельниці ні розпушувач, ні соду.
віденські вафлі для Електровафельниці - фото крок 5
5. Вафельницю розігрійте як слід і змастіть за допомогою пензлика маслом трохи. Викладіть тісто. Як вид, воно не повинно бути занадто рідким. Акуратно закрийте.
віденські вафлі для Електровафельниці - фото крок 6
6. Випікайте першу партію близько 5 хвилин, наступні трохи менше. Акуратно зніміть, остудіть випічку і подавайте до столу.

Схожі рецепти