Віденські вафлі для Електровафельниці
(покроковий рецепт з фото)
Вирішила поділитися з вами дуже простим, досить швидким і вельми вдалим варіантом, як приготувати віденські вафлі для Електровафельниці. Чудовий варіант випічки без зайвого клопоту для всієї родини.
Дивіться, як приготувати тісто на віденські вафлі для Електровафельниці в домашніх умовах. Зробити це дуже просто, та й випікаються вафлі дуже швидко. Що може бути краще десерт до чаю на швидку руку? Перед подачею вафлі можна полити сиропом або шоколадом, доповнити ягодами або згущеним молоком, наприклад. Приголомшливий десерт, який точно буде вам до смаку.
- Яйце - 4 штуки
- Сіль - 1 щіпка
- Вершкове масло - 200 грам
- Цукор - 200 грам
- Борошно - 250-300 грам
1. Ось такий досить традиційний набір інгредієнтів вам потрібно, щоб повторити рецепт приготування віденських вафель на вашій кухні.
2. У глибоку миску надішліть яйця з дрібкою солі. Всипте цукор і почніть збивати. Дуже зручно використовувати для цього техніку, але можна і віночком. Маса повинна стати пишною і однорідною.
3. Розтопити вершкове масло, остудіть трохи і введіть до яєць, продовжуючи збивати.
4. Поступово всипати заздалегідь просіяне борошно. Я не використовую в цей простий рецепт віденських вафель для Електровафельниці ні розпушувач, ні соду.
5. Вафельницю розігрійте як слід і змастіть за допомогою пензлика маслом трохи. Викладіть тісто. Як вид, воно не повинно бути занадто рідким. Акуратно закрийте.
6. Випікайте першу партію близько 5 хвилин, наступні трохи менше. Акуратно зніміть, остудіть випічку і подавайте до столу.