Віденські вафлі для вафельниці
(покроковий рецепт з фото)
Хрусткі, ароматні і дивно смачні. Сьогодні язик піде про те, як приготувати віденські вафлі для вафельниці. Ви будете шоковані результатом в самому прекрасному значенні цього слова.
Завдяки легкості рецепта результат вийде досить швидким. Тим більше, що для приготування вафель вам не буде потрібно ніяких екстравагантних інгредієнтів. Готові вафлі можна подавати з шоколадним або карамельним топінгом, а також зі згущеним молоком, морозивом ... В загальному, дайте волю фантазії. Віденські вафлі ідеально підійдуть як до чаю, так і до кавових напоїв. Запропонуйте вафлі своїм гостям, і вони будуть в захваті. Обов'язково спробуйте приготувати цей швидкий і легкий рецепт, ви будете задоволені.
- Яйця - 3 штуки
- Цукор - 70-100 грам
- Молоко - 250 мілілітрів
- Борошно - 300 грам
- Вершкове масло - 60-80 грам (топлене)
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
1
В окрему ємність розбиваємо яйця і гарненько збиваємо їх міксером до пишної піни.
2
Поступово додаємо в суміш цукор і ретельно перемішуємо, потім додаємо топлене вершкове масло, молоко і просіяне борошно.
3
Додаємо розпушувач і ще раз збиваємо тісто.
4
Виливаємо готове тісто в вафельниці і випікаємо до золотистого кольору. Віденські вафлі для вафельниці готові, приємного чаювання!