Віденські вафлі м'які
(покроковий рецепт з фото)
Ви любите домашні вафлі? На мій погляд, це чудовий варіант випічки до чаю для всієї родини. Їх можна доповнити шоколадом, варенням, згущеним молоком або будь-яким іншим топінгом, який вам до душі. Раджу!
Поспішаю показати вам, як приготувати віденські вафлі м'які і повітряні, від них точно будуть в захваті і дорослі, та діти. Окреме збивання білка не займе багато часу, але ви точно відчуєте різницю вже з першої спроби Для аромату в тісто при бажанні можна додати ваніль або корицю.
- Яйце - 2 штуки
- Кефір - 2 склянки
- Рослинна олія - 1/4 склянки
- Борошно - 1.5 склянки (приблизно)
- Кукурудзяний крохмаль - 1/2 склянки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1/3 чайних ложки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
1. Насамперед відокремте білки від жовтків. Жовтки збийте з кефіром і рослинним маслом до однорідності. У глибоку миску просійте борошно з сіллю. Влийте рідкі інгредієнти в сухі.
2. Білки з цукром збийте до щільних піків.
3. Потроху додавайте білки в тісто, акуратно перемішуючи.
4. Залишиться тільки розігріти вафельницу і прожарити вафлі до рум'яності.
Приємного чаювання!
Приємного чаювання!