Рецепт Віденські вафлі м'які фото

Віденські вафлі м'які
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , Для дітей , Десерт
Випічка , Солодке , Вафлі
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 30 хв.

Ви любите домашні вафлі? На мій погляд, це чудовий варіант випічки до чаю для всієї родини. Їх можна доповнити шоколадом, варенням, згущеним молоком або будь-яким іншим топінгом, який вам до душі. Раджу!

Опис приготування:

Поспішаю показати вам, як приготувати віденські вафлі м'які і повітряні, від них точно будуть в захваті і дорослі, та діти. Окреме збивання білка не займе багато часу, але ви точно відчуєте різницю вже з першої спроби Для аромату в тісто при бажанні можна додати ваніль або корицю.

  • Яйце - 2 штуки
  • Кефір - 2 склянки
  • Рослинна олія - 1/4 склянки
  • Борошно - 1.5 склянки (приблизно)
  • Кукурудзяний крохмаль - 1/2 склянки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1/3 чайних ложки
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
віденські вафлі м'які - фото крок 1
1. Насамперед відокремте білки від жовтків. Жовтки збийте з кефіром і рослинним маслом до однорідності. У глибоку миску просійте борошно з сіллю. Влийте рідкі інгредієнти в сухі.
віденські вафлі м'які - фото крок 2
2. Білки з цукром збийте до щільних піків.
віденські вафлі м'які - фото крок 3
3. Потроху додавайте білки в тісто, акуратно перемішуючи.
віденські вафлі м'які - фото крок 4
4. Залишиться тільки розігріти вафельницу і прожарити вафлі до рум'яності.
Приємного чаювання!

Схожі рецепти