Рецепт Віденські вафлі м'які фото

Віденські вафлі м'які
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок, Для дітей, Десерт
Випічка, Солодке, Вафлі

Ви любите домашні вафлі? На мій погляд, це чудовий варіант випічки до чаю для всієї родини. Їх можна доповнити шоколадом, варенням, згущеним молоком або будь-яким іншим топінгом, який вам до душі. Раджу!

Поспішаю показати вам, як приготувати віденські вафлі м'які і повітряні, від них точно будуть в захваті і дорослі, та діти. Окреме збивання білка не займе багато часу, але ви точно відчуєте різницю вже з першої спроби Для аромату в тісто при бажанні можна додати ваніль або корицю.

  • Яйце - 2 штуки
  • Кефір - 2 склянки
  • Рослинна олія - 1/4 склянки
  • Борошно - 1.5 склянки (приблизно)
  • Кукурудзяний крохмаль - 1/2 склянки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1/3 чайних ложки
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
віденські вафлі м'які - фото крок 1
1. Насамперед відокремте білки від жовтків. Жовтки збийте з кефіром і рослинним маслом до однорідності. У глибоку миску просійте борошно з сіллю. Влийте рідкі інгредієнти в сухі.
віденські вафлі м'які - фото крок 2
2. Білки з цукром збийте до щільних піків.
віденські вафлі м'які - фото крок 3
3. Потроху додавайте білки в тісто, акуратно перемішуючи.
віденські вафлі м'які - фото крок 4
4. Залишиться тільки розігріти вафельницу і прожарити вафлі до рум'яності.
Приємного чаювання!

Схожі рецепти