Віденські вафлі в електровафельніцу
(покроковий рецепт з фото)
У вас є електровафельніца? Давайте спечемо шалено смачні, м'які всередині та хрусткі зовні Віденські вафлі. Знамениті вафлі готувати дуже просто, і вони ідеально підходять для сімейного сніданку.
Хочете розповім, як приготувати знамениті Віденські вафлі в електровафельніцу? Це дуже просто і швидко. Ви з легкістю зможете приготувати їх на сніданок і подавати з медом, згущеним молоком або з коханим джемом. Повірте, від цих смачних, ніжних і повітряних вафель ніхто не зможе відязикатися. Ваша сім'я буде в захваті.
- Борошно - 250 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Молоко - 150 мілілітрів
- Яйце - 3 штуки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Ванілін - 1 Чайна ложка
- Лимонний сік - 0, 5 чайних ложки (або оцет)
Насамперед необхідно розтопити масло на водяній бані, а потім збити його разом з цукром.
Далі додаємо яйця і знову збиваємо.
Додаємо трохи тепле молоко і борошно. Добре перемішуємо цю суміш.
Тепер черга соди, гашеного лимонним соком або оцтом. Знову перемішуємо, тісто має бути не дуже густим, але і не рідким.
Відставляємо тісто на хвилин 20, тоді вафлі вийдуть пишні і красиві.
Нагріваємо вафельницу, злегка змащуємо олією і викладаємо тісто. Смажимо вафлі 3-6 хвилин.
Готові вафлі змащуємо згущеним молоком або медом і склеюємо по дві штучки. І ще гарячими пригощаємо сім'ю.