Вафлі домашні в електровафельніцу
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з вами досить незвичайної ідеєю, як приготувати вафлі домашні в електровафельніцу. Вони виходять дивно ніжними і повітряними. Таких смачних вафель ви точно ще не їли! :)
Дріжджове тісто для вафель - це дійсно дуже оригінальна і вдала ідея. Єдиний мінус цього рецепта, звичайно, - час. Готове тісто перед смаженням краще залишити мінімум на пару годин для підходу. Однак у вихідні цілком можна побалувати себе і близьких солоденьким, згодні? Рецепт покроковий і цілком зрозумілий навіть для тих, хто ще не мав справ з тестом. Запам'ятовуйте!
- Молоко - 1 Склянка
- Борошно - 4 склянки
- Дріжджі - 1 Чайна ложка
- Яйце - 2 штуки
- Цукор - 6-7 Ст. Ложок (краще коричневий)
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
- Вершкове масло - 300 грам
- Сіль - 1/2 чайних ложки
1. У глибоку миску влийте тепле молоко.
2. Додайте дріжджі і ложку цукру. Залиште хвилин на 5.
3. Всипте просіяне з сіллю борошно. Вбийте в опару яйця, всипте цукор, влийте ванільний екстракт.
4. Викладіть вершкове масло, ретельно збийте до однорідності.
5. Замісити тісто, накрийте його рушником і залиште в теплі на 1.5-2 годину.
6. Тісто добре підійшло!
7. Відщипувати невелике шматочки, викладайте на розігріту вафельницу і смажте до рум'яної вафлі.
8. Смачного!