Рецепт Вафлі віденські фото

Вафлі віденські
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Яйця , Вершкове масло
Пісні страви , Веганські страви
На полуденок , Для дітей , На швидку руку , На сніданок , Десерт
Випічка , Вафлі
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 30 хв.

М'які товсті вафлі з глибокими осередками - відмінне блюдо для сніданку або до вечірнього чаю, яке можна подавати до столу з ягодами, з варенням, медом, сметаною, згущеним молоком і з чим душа забажає

Опис приготування:

Дивіться, як приготувати віденські вафлі, ніжні, смачні і ароматні. За допомогою цього рецепта у вас вийдуть м'які вафлі зі злегка хрусткою скоринкою. Подавати їх можна з різними солодкими добавками. А якщо прибрати з рецепта цукор і ваніль, то можна отримати основу для несолодкої закуски.

  • Вершкове масло - 300 грам
  • Яйце - 5 штук
  • Цукор - 325 грам
  • Вода - 240 грам
  • Екстракт ванілі - 3 грами
  • Борошно пшеничне - 500 грам
  • Розпушувач для тіста - 20 грам
вафлі віденські - фото крок 1
Розтопимо і злегка охолодити вершкове масло.
вафлі віденські - фото крок 2
Збиваємо яйця міксером в піну.
вафлі віденські - фото крок 3
Додаємо вершкове масло.
вафлі віденські - фото крок 4
Додаємо цукор: звичайний або тростинний і добре збиваємо міксером.
вафлі віденські - фото крок 5
А тепер додамо ванільний екстракт або ванільний цукор, 1 чайну ложечку, і теплу воду. Ще зіб'ємо до однорідності.
вафлі віденські - фото крок 6
Борошно просіваємо і змішуємо з розпушувачем.
вафлі віденські - фото крок 7
Відправляємо борошно до збитим інгредієнтів.
вафлі віденські - фото крок 8
І ретельно перемішуємо до однорідності. Тісто має вийти густим. Якщо у вас вийшло рідке, додайте трохи борошна.
вафлі віденські - фото крок 9
Розігріваємо вафельницу і викладаємо по парі ложок тесту на кожен сегмент. Випікаємо до красивого золотистого кольору.
вафлі віденські - фото крок 10
Викладаємо готові вафлі на решітку, нехай охолонуть.

Схожі рецепти