Рецепт М'які вафлі для вафельниці фото

М'які вафлі для вафельниці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Борошно, Молочні продукти, Яйця, Вершкове масло
Вегетаріанське харчування
На полуденок, На сніданок
Випічка, Вафлі

Найчастіше під назвою «вафлі» ми розуміємо хрусткі вироби, які робляться за допомогою спеціального пристосування. Спробуйте мій рецепт, як приготувати м'які вафлі для вафельниці.

Таке блюдо - відмінний варіант для сніданку, а також для полудня. Вафлі можна подавати самостійно або з медом, варенням, згущеним молоком. Для приготування таких вафель потрібна спеціальна формочка. Продукти, які знадобляться в процесі, доступні і недорогі. Такі вафлі можна їсти як гарячими, так і холодними. Їх можна взяти з собою на роботу або навчання для перекусу.

  • Яйце - 3 штуки
  • Борошно - 3 склянки
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Молоко - 1/2 склянки
  • Цукор - 1, 5 склянки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
м'які вафлі для вафельниці - фото крок 1
1. У миску вбиваємо яйця, додаємо цукор і збиваємо вінчиком до утворення білої, пишної піни. Порційно всипаємо заздалегідь просіяне борошно, додаємо розпушувач і ретельно перемішуємо. Підігріваємо молоко і розтоплюємо масло, додаємо масло до тесту.
м'які вафлі для вафельниці - фото крок 2
2. Вафельницю добре розігріваємо з додаванням соняшникової олії. Ложкою викладаємо густе тісто і трохи розподіляємо його по формі.
м'які вафлі для вафельниці - фото крок 3
3. Закриваємо форму і випікаємо до утворення золотистого кольору.
м'які вафлі для вафельниці - фото крок 4
4. Спечені вафлі розрізаємо на частини і перекладаємо на тарілку. Подаємо вафлі трохи остиглими з будь-якими доповненнями. Смачного!

Схожі рецепти