М'які вафлі для вафельниці
(покроковий рецепт з фото)
Найчастіше під назвою «вафлі» ми розуміємо хрусткі вироби, які робляться за допомогою спеціального пристосування. Спробуйте мій рецепт, як приготувати м'які вафлі для вафельниці.
Таке блюдо - відмінний варіант для сніданку, а також для полудня. Вафлі можна подавати самостійно або з медом, варенням, згущеним молоком. Для приготування таких вафель потрібна спеціальна формочка. Продукти, які знадобляться в процесі, доступні і недорогі. Такі вафлі можна їсти як гарячими, так і холодними. Їх можна взяти з собою на роботу або навчання для перекусу.
- Яйце - 3 штуки
- Борошно - 3 склянки
- Вершкове масло - 200 грам
- Молоко - 1/2 склянки
- Цукор - 1, 5 склянки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
1. У миску вбиваємо яйця, додаємо цукор і збиваємо вінчиком до утворення білої, пишної піни. Порційно всипаємо заздалегідь просіяне борошно, додаємо розпушувач і ретельно перемішуємо. Підігріваємо молоко і розтоплюємо масло, додаємо масло до тесту.
2. Вафельницю добре розігріваємо з додаванням соняшникової олії. Ложкою викладаємо густе тісто і трохи розподіляємо його по формі.
3. Закриваємо форму і випікаємо до утворення золотистого кольору.
4. Спечені вафлі розрізаємо на частини і перекладаємо на тарілку. Подаємо вафлі трохи остиглими з будь-якими доповненнями. Смачного!