М'які вафлі
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з вами рецептом натурального домашнього ласощі. У народі їх називають "віденськими вафлями" або м'якими вафлями. Готуються вони за допомогою вафельниці і подаються з солодкою начинкою!
Перед вами - простий рецепт, який підкаже, як приготувати м'які вафлі. Вафлі готуються зі звичайного тесту, що складається з борошна, яєць, цукру, вершкового масла і ванілі. В якості начинки, а заодно і прикраси, можна використовувати згущене молоко і варення, рівномірно розподіливши їх по секторах вафель. Хай щастить!
- Молоко - 250 мілілітрів
- Яйця - 2 штуки
- Вершкове масло - 20 грам
- Борошно - 240 грам
- Сіль - 1/4 чайних ложки
- Сода - 1/4 чайних ложки
- Ваніль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 30 грам
- Варення і згущене молоко - За смаком (для прикраси)
Поділяємо яйця на білки і жовтки. Збиваємо білки з сіллю в міцну піну.
Жовтки збиваємо з ванільним цукром або ваніллю.
Вливаємо розтоплене масло.
Вливаємо молоко.
Просіваємо борошно з содою. Перемішуємо до однорідності.
Вводимо білки, перемішуємо.
Вливаємо тісто в вафельниці. Випікаємо 5 хвилин до рум'яності.
Прикрашаємо вафлі варенням і згущеним молоком. Смачного!