Рецепт М'які вафлі фото

М'які вафлі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Борошно , Молочні продукти , Яйця , Молоко , Вершкове масло
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На швидку руку , На сніданок
Випічка , Вафлі
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 30 хв.

Хочу поділитися з вами рецептом натурального домашнього ласощі. У народі їх називають"віденськими вафлями" або м'якими вафлями. Готуються вони за допомогою вафельниці і подаються з солодкою начинкою!

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт, який підкаже, як приготувати м'які вафлі. Вафлі готуються зі звичайного тесту, що складається з борошна, яєць, цукру, вершкового масла і ванілі. В якості начинки, а заодно і прикраси, можна використовувати згущене молоко і варення, рівномірно розподіливши їх по секторах вафель. Хай щастить!

  • Молоко - 250 мілілітрів
  • Яйця - 2 штуки
  • Вершкове масло - 20 грам
  • Борошно - 240 грам
  • Сіль - 1/4 чайних ложки
  • Сода - 1/4 чайних ложки
  • Ваніль - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 30 грам
  • Варення і згущене молоко - За смаком (для прикраси)
м'які вафлі - фото крок 1
Поділяємо яйця на білки і жовтки. Збиваємо білки з сіллю в міцну піну.
м'які вафлі - фото крок 2
Жовтки збиваємо з ванільним цукром або ваніллю.
м'які вафлі - фото крок 3
Вливаємо розтоплене масло.
м'які вафлі - фото крок 4
Вливаємо молоко.
м'які вафлі - фото крок 5
Просіваємо борошно з содою. Перемішуємо до однорідності.
м'які вафлі - фото крок 6
Вводимо білки, перемішуємо.
м'які вафлі - фото крок 7
Вливаємо тісто в вафельниці. Випікаємо 5 хвилин до рум'яності.
м'які вафлі - фото крок 8
Прикрашаємо вафлі варенням і згущеним молоком. Смачного!

Схожі рецепти