Гуляш з яловичини по-угорськи
(покроковий рецепт з фото)
Одне з найбільш відомих угорських страв тепер і на вашому столі, завдяки рецептом гуляшу з яловичини по-угорськи. Запишіть його зараз, щоб потім не забути.
Традиційне угорську страву популярно по всьому світу. Існує багато рецептів його приготування, я хочу поділитися відомим у нас в родині. Для приготування гуляшу з яловичини по-угорськи нам знадобиться хороший шматок м'яса, не старого. Один з основних інгредієнтів - це паприка, угорці її обожнюють, гуляш без неї - НЕ гуляш. Дивимося рецепт.
- Яловичина - 500 грам
- Картопля - 6 штук
- Цибуля - 2 штуки
- Паприка - 2 Ст. Ложки
- Лавровий лист - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Сіль, перець - За смаком
- Вода - 2 склянки
Підготуйте інгредієнти. До речі, з молодою картоплею ще смачніше.
М'ясо порізати шматочками, цибуля півкільцями. Обсмажуємо в глибокій сковороді.
Посипаємо паприкою, заливаємо водою, тушкуємо хвилин 15.
Картоплю ріжемо кубиками. Коли м'ясо готове - додаємо картоплю.
Не забуваємо про лавровий лист і спеції. Тушкуємо все до готовності.
Готовий гуляш з яловичини по-угорськи подаємо зі свіжим хлібом, овочами, прикрашаємо зеленню. Смачного!
Готовий гуляш з яловичини по-угорськи подаємо зі свіжим хлібом, овочами, прикрашаємо зеленню. Смачного!