Рецепт Гуляш з яловичини по-угорськи фото

Гуляш з яловичини по-угорськи
(покроковий рецепт з фото)

Угорська кухня
М'ясо, Яловичина
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Одне з найбільш відомих угорських страв тепер і на вашому столі, завдяки рецептом гуляшу з яловичини по-угорськи. Запишіть його зараз, щоб потім не забути.

Традиційне угорську страву популярно по всьому світу. Існує багато рецептів його приготування, я хочу поділитися відомим у нас в родині. Для приготування гуляшу з яловичини по-угорськи нам знадобиться хороший шматок м'яса, не старого. Один з основних інгредієнтів - це паприка, угорці її обожнюють, гуляш без неї - НЕ гуляш. Дивимося рецепт.

  • Яловичина - 500 грам
  • Картопля - 6 штук
  • Цибуля - 2 штуки
  • Паприка - 2 Ст. Ложки
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль, перець - За смаком
  • Вода - 2 склянки
гуляш з яловичини по-угорськи - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти. До речі, з молодою картоплею ще смачніше.
гуляш з яловичини по-угорськи - фото крок 2
М'ясо порізати шматочками, цибуля півкільцями. Обсмажуємо в глибокій сковороді.
гуляш з яловичини по-угорськи - фото крок 3
Посипаємо паприкою, заливаємо водою, тушкуємо хвилин 15.
гуляш з яловичини по-угорськи - фото крок 4
Картоплю ріжемо кубиками. Коли м'ясо готове - додаємо картоплю.
гуляш з яловичини по-угорськи - фото крок 5
Не забуваємо про лавровий лист і спеції. Тушкуємо все до готовності.
Готовий гуляш з яловичини по-угорськи подаємо зі свіжим хлібом, овочами, прикрашаємо зеленню. Смачного!

Схожі рецепти