Рецепт Гуляш по-угорськи з квасолею фото

Гуляш по-угорськи з квасолею
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Угорська кухня
М'ясо , Овочі , Бобові , Квасоля
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Якщо хочете трохи поекспериментувати, спробуйте приготувати гуляш по-угорськи з квасолею в домашніх умовах. Це звичайне блюдо чудово доповнює квасоля і томатний соус.

Опис приготування:

Свіжу квасолю можна замінити консервованої в томатному соусі. Так вам не доведеться використовувати томатну пасту і попередньо готувати квасоля (на що йде багато часу). Традиційно квасоля повинна варитися, а потім гаситися з томатом і м'ясом. Дивіться рецепт, як приготувати гуляш по-угорськи з квасолею.

  • Яловичина - 700 грам
  • Квасоля - 200 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Томатна паста - 40 грам
  • Рослинна олія - 40 грам
гуляш по-угорськи з квасолею - фото крок 1
1. Нарізаємо яловичину шматочками середнього або великого розміру - на ваш погляд. Відправляємо м'ясо на сковороду смажитися на невеликій кількості рослинного масла.
гуляш по-угорськи з квасолею - фото крок 2
2. Обсмажуємо до повної готовності і до появи золотистого кольору. Додаємо цибулю і моркву, смажимо на слабкому вогні ще близько 5 хвилин.
гуляш по-угорськи з квасолею - фото крок 3
3. Квасоля попередньо потрібно замочити, а краще залишити її в прохолодній воді на ніч. Варимо квасолю до готовності.
гуляш по-угорськи з квасолею - фото крок 4
4. В кінці смаження м'яса додаємо томатну пасту і квасоля, після чого заливаємо склянкою води, накриваємо кришкою і тушкуємо близько півгодини на слабкому вогні.
гуляш по-угорськи з квасолею - фото крок 5
5. Я окремо обварюються картопля і відправляю його до м'яса, доводжу до готовності і подаю з підливою. Смачного!

Схожі рецепти