Гуляш по-угорськи з квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Якщо хочете трохи поекспериментувати, спробуйте приготувати гуляш по-угорськи з квасолею в домашніх умовах. Це звичайне блюдо чудово доповнює квасоля і томатний соус.
Свіжу квасолю можна замінити консервованої в томатному соусі. Так вам не доведеться використовувати томатну пасту і попередньо готувати квасоля (на що йде багато часу). Традиційно квасоля повинна варитися, а потім гаситися з томатом і м'ясом. Дивіться рецепт, як приготувати гуляш по-угорськи з квасолею.
- Яловичина - 700 грам
- Квасоля - 200 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Томатна паста - 40 грам
- Рослинна олія - 40 грам
1. Нарізаємо яловичину шматочками середнього або великого розміру - на ваш погляд. Відправляємо м'ясо на сковороду смажитися на невеликій кількості рослинного масла.
2. Обсмажуємо до повної готовності і до появи золотистого кольору. Додаємо цибулю і моркву, смажимо на слабкому вогні ще близько 5 хвилин.
3. Квасоля попередньо потрібно замочити, а краще залишити її в прохолодній воді на ніч. Варимо квасолю до готовності.
4. В кінці смаження м'яса додаємо томатну пасту і квасоля, після чого заливаємо склянкою води, накриваємо кришкою і тушкуємо близько півгодини на слабкому вогні.
5. Я окремо обварюються картопля і відправляю його до м'яса, доводжу до готовності і подаю з підливою. Смачного!