Гуляш по-угорськи з яловичини
(покроковий рецепт з фото)
Угорці або мадяри знають толк в їжі - це всім відомий факт! Пропоную рецепт приготування гуляшу по-угорськи з яловичого м'яса. Дуже насичене і ароматне блюдо - вам сподобається! рекомендую!
До вашої уваги - класичний рецепт приготування гуляшу по-угорськи з яловичини. Блюдо виходить досить густим і насиченим, хоча густоту ви можете регулювати самостійно, додаючи більше або менше води / бульйону. Гуляш підходить як на обід, так і на вечерю. Вдалого приготування!
- Яловичина - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Томатна паста - 1 Чайна ложка
- Помідори - 2 штуки
- Перець болгарський - 1 штука
- Картопля - 3 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Масло рослинне - За смаком
- Бульйон - 1 літр
- Сіль - За смаком
М'ясо промийте та висушіть. Наріжте середніми кубиками.
Наріжте кубиками помідори.
З солодкого перцю видаліть насіння і також поріжте кубиками.
Дрібно наріжте цибулю.
Великими кубиками ріжемо картоплю.
Подрібнюємо часник.
Розігрійте в глибокій каструлі масло. Обсмажте цибулю до м'якості, злегка присолити. Зніміть з вогню, додайте паприку і перемішайте.
На сковороді обсмажуємо яловичину до рум'яної. Смажити на олії.
Перекладаємо м'ясо в каструлю з цибулею, додаємо часник.
Поступово вливаємо бульйон у міру википання. М'ясо повинне не вариться у воді, а гаситися! готуємо, помішуючи, на повільному вогні, приблизно 1 час. Потім додаємо картоплю, обсмажуємо його на середньому вогні 5 хвилин.
Додаємо помідори і перець, вливаємо томатну пасту і солимо. Перемішуємо і вливаємо бульйон, щоб трохи покрив овочі. Доводимо до кипіння і варимо ще 15-20 хвилин. Блюдо готується на мінімальному вогні під кришкою до готовності картоплі. Потім знімаємо гуляш з вогню і наполягаємо під кришкою 15 хвилин.
Смачного!