Рецепт Гуляш по-угорськи з яловичини фото

Гуляш по-угорськи з яловичини
(покроковий рецепт з фото)

Угорська кухня
М'ясо , Овочі , Картопля , Яловичина , Помідор
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Угорці або мадяри знають толк в їжі - це всім відомий факт! Пропоную рецепт приготування гуляшу по-угорськи з яловичого м'яса. Дуже насичене і ароматне блюдо - вам сподобається! рекомендую!

Опис приготування:

До вашої уваги - класичний рецепт приготування гуляшу по-угорськи з яловичини. Блюдо виходить досить густим і насиченим, хоча густоту ви можете регулювати самостійно, додаючи більше або менше води / бульйону. Гуляш підходить як на обід, так і на вечерю. Вдалого приготування!

  • Яловичина - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Томатна паста - 1 Чайна ложка
  • Помідори - 2 штуки
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Картопля - 3 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Масло рослинне - За смаком
  • Бульйон - 1 літр
  • Сіль - За смаком
гуляш по-угорськи з яловичини - фото крок 1
М'ясо промийте та висушіть. Наріжте середніми кубиками.
гуляш по-угорськи з яловичини - фото крок 2
Наріжте кубиками помідори.
гуляш по-угорськи з яловичини - фото крок 3
З солодкого перцю видаліть насіння і також поріжте кубиками.
гуляш по-угорськи з яловичини - фото крок 4
Дрібно наріжте цибулю.
гуляш по-угорськи з яловичини - фото крок 5
Великими кубиками ріжемо картоплю.
гуляш по-угорськи з яловичини - фото крок 6
Подрібнюємо часник.
гуляш по-угорськи з яловичини - фото крок 7
Розігрійте в глибокій каструлі масло. Обсмажте цибулю до м'якості, злегка присолити. Зніміть з вогню, додайте паприку і перемішайте.
гуляш по-угорськи з яловичини - фото крок 8
На сковороді обсмажуємо яловичину до рум'яної. Смажити на олії.
гуляш по-угорськи з яловичини - фото крок 9
Перекладаємо м'ясо в каструлю з цибулею, додаємо часник.
гуляш по-угорськи з яловичини - фото крок 10
Поступово вливаємо бульйон у міру википання. М'ясо повинне не вариться у воді, а гаситися! готуємо, помішуючи, на повільному вогні, приблизно 1 час. Потім додаємо картоплю, обсмажуємо його на середньому вогні 5 хвилин.
гуляш по-угорськи з яловичини - фото крок 11
Додаємо помідори і перець, вливаємо томатну пасту і солимо. Перемішуємо і вливаємо бульйон, щоб трохи покрив овочі. Доводимо до кипіння і варимо ще 15-20 хвилин. Блюдо готується на мінімальному вогні під кришкою до готовності картоплі. Потім знімаємо гуляш з вогню і наполягаємо під кришкою 15 хвилин.
гуляш по-угорськи з яловичини - фото крок 12
Смачного!

Схожі рецепти