Гуляш по-угорськи з свинини
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную дізнатися, як приготувати гуляш по-угорськи з свинини. Свинина, щедро приправлена спеціями, має надзвичайно яскравий і оригінальний аромат, відрізняється м'яким смаком. Гуляш тане в роті!
Спробуйте приготувати смачний і апетитний гуляш по-угорськи. Блюдо готується на основі соковитою свинини, яка під дією солодкого перцю і цибулі просочується ароматом. Спеції вносять свою смакову стрічку і додають островатий, специфічний і тільки їм властивий духу. В результаті виходить повноцінне м'ясне блюдо, подається зі свіжими овочами або гарніром. Рекомендую використовувати в повсякденному меню.
- Shpig - 80 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Свинина - 300 грам
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
- Паприка - 0, 25 чайних ложки
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Бульйон - 100 мілілітрів
- Крем - 100 грам
1. Перед тим як приготувати гуляш, займіться овочами. Помийте солодкий перець, приберіть з нього насіння, поріжте овоч соломкою. Очистіть від шкірки цибулю, поріжте його на кубики. Поріжте шпик кубиками.
2. У ємність покладіть шпик, поставте його в мікрохвильову піч. З 600 Вт готуйте півтори хвилини. Покладіть до шпику цибулю і перець.
3. Помийте м'ясо. Промокніть його і поріжте на невеликі шматки. Приправити сіллю і poperčite (я додаю паприку). Перемішайте.
4. Накрийте ємність кришкою. Встановіть найбільшу потужність. Тушкуйте 15 хвилин, за цей час перемішайте два рази.
5. Покладіть борошно, додайте томатну пасту, знову перемішайте.
6. Розведіть суміш борошна і пасти бульйоном. Перемішайте. У страву додайте томатний соус. Перемішайте. Прокип'ятіть ще 2 хвилини. Дістаньте продукти. Полийте зверху сметаною. Перемішайте продукти. Подавайте готовий гуляш на стіл.