Рецепт Гуляш по-угорськи з свинини фото

Гуляш по-угорськи з свинини
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Угорська кухня
М'ясо , Свинина
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 40 хв.

Пропоную дізнатися, як приготувати гуляш по-угорськи з свинини. Свинина, щедро приправлена ​​спеціями, має надзвичайно яскравий і оригінальний аромат, відрізняється м'яким смаком. Гуляш тане в роті!

Опис приготування:

Спробуйте приготувати смачний і апетитний гуляш по-угорськи. Блюдо готується на основі соковитою свинини, яка під дією солодкого перцю і цибулі просочується ароматом. Спеції вносять свою смакову стрічку і додають островатий, специфічний і тільки їм властивий духу. В результаті виходить повноцінне м'ясне блюдо, подається зі свіжими овочами або гарніром. Рекомендую використовувати в повсякденному меню.

  • Shpig - 80 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Свинина - 300 грам
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - 1 щіпка
  • Паприка - 0, 25 чайних ложки
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Бульйон - 100 мілілітрів
  • Крем - 100 грам
гуляш по-угорськи з свинини - фото крок 1
1. Перед тим як приготувати гуляш, займіться овочами. Помийте солодкий перець, приберіть з нього насіння, поріжте овоч соломкою. Очистіть від шкірки цибулю, поріжте його на кубики. Поріжте шпик кубиками.
гуляш по-угорськи з свинини - фото крок 2
2. У ємність покладіть шпик, поставте його в мікрохвильову піч. З 600 Вт готуйте півтори хвилини. Покладіть до шпику цибулю і перець.
гуляш по-угорськи з свинини - фото крок 3
3. Помийте м'ясо. Промокніть його і поріжте на невеликі шматки. Приправити сіллю і poperčite (я додаю паприку). Перемішайте.
гуляш по-угорськи з свинини - фото крок 4
4. Накрийте ємність кришкою. Встановіть найбільшу потужність. Тушкуйте 15 хвилин, за цей час перемішайте два рази.
гуляш по-угорськи з свинини - фото крок 5
5. Покладіть борошно, додайте томатну пасту, знову перемішайте.
гуляш по-угорськи з свинини - фото крок 6
6. Розведіть суміш борошна і пасти бульйоном. Перемішайте. У страву додайте томатний соус. Перемішайте. Прокип'ятіть ще 2 хвилини. Дістаньте продукти. Полийте зверху сметаною. Перемішайте продукти. Подавайте готовий гуляш на стіл.

Схожі рецепти