Рецепт Гуляш з яловичини (класичний рецепт) фото

Гуляш з яловичини (класичний рецепт)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Яловичий гуляш є відмінним блюдом, до якого легко підібрати гарнір. Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати гуляш з яловичини (класичний рецепт), то залишайтеся з нами і виконуйте інструкції!

Опис приготування:

Гуляш з яловичини є традиційною стравою серед сімей країн СНД, адже він відмінно підходить на всі випадки життя. Гуляш з яловичини можна подати як на повсякденний, так і на святковий стіл. Крім цього, до нього дуже легко підібрати гарнір, наприклад картопляне пюре, яке завдяки своєму ніжному смаку прекрасно відтіняє яскравий смак яловичини. Пробуйте готувати, але головне не поспішайте, і тоді все точно вийде. Смачного!

  • Яловичина - 1 кілограм
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Цибуля ріпчаста - 3 штуки
  • Часник - 3 зубчики
  • Паприка - 2 чайних ложки
  • Вода - 600 мілілітрів
  • Консервовані томати - 400 грам
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Болгарський перець - 3 штуки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Лавровий лист - 3 штуки
1
Готуємо всі інгредієнти, попередньо промивши і очистивши від шкірки овочі, м'ясо чистимо від прожилок. Розігріваємо духовку до 170 градусів.
2
М'ясо нарізаємо невеликими шматочками, заправляємо сіллю і перцем. Ретельно перемішуємо, щоб м'ясо рівномірно ввібрала спеції.
3
У розігріту сковороду вливаємо олію. Як тільки воно нагріється, викладаємо шматочки яловичини. Смажимо на середньому вогні, постійно перемішуючи. Нарізаємо півкільцями цибулю і додаємо до м'яса. Смажимо до тих пір, поки цибуля не стане м'яким. Туди ж додаємо подрібнений часник і паприку.
4
Коли м'ясо приготується, а цибуля розм'якне, додаємо яловичий бульйон, воду і томати, а також лавровий лист. Заправляємо сіллю, перцем і ретельно перемішуємо. Доводимо про кипіння, накриваємо кришкою, кладемо лавровий лист і прибираємо в духовку на півтори години.
5
Тим часом видаляємо з болгарського перцю насіння і нарізаємо невеликими шматочками. За півгодини до готовності додаємо нарізану перець до м'яса. Блюдо готово, смачного!

Схожі рецепти