Рецепт Підлива з помідорів до макаронів фото

Підлива з помідорів до макаронів
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі, Макарони, Помідор
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Спагеті, Соуси

Підлива з помідорів до макаронів - національне італійське блюдо. Здається, що італійці не знають, що можна їсти макарони, присмачивши їх вершковим маслом. Вони обов'язково готують підливу з помідорів.

Підлива з помідорів до макаронів - це найпростіше блюдо, але воно дуже смачне, якщо, звичайно, ви знайдете стиглі соковиті, солодкі помідори, які встигли визріти на спекотному сонці. Можна додати в підливу з помідорів приправи для м'яса. Також підлива готується з додаванням стиглого червоного солодкого перцю. Його потрібно гарненько подрібнити. Підлива уварюється до середньо-густої консистенції. Успіхів і приємного апетиту!

  • Помідор - 4 штуки
  • Томатна паста - 50 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Червоний перець - За смаком
  • Зелень - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
підлива з помідорів до макаронів - фото крок 1
Помідори опустити в окріп на хвилинку і зняти шкірку.
підлива з помідорів до макаронів - фото крок 2
Помідори дрібно поріжте.
підлива з помідорів до макаронів - фото крок 3
Помідори викладіть на розігріту сковороду, солимо, перчим.
підлива з помідорів до макаронів - фото крок 4
Додаємо томатну пасту.
підлива з помідорів до макаронів - фото крок 5
tusim 7 хвилин, додайте часник, посічену зелень. Перемішайте.
підлива з помідорів до макаронів - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти