Підлива з помідорів до макаронів
(покроковий рецепт з фото)
Підлива з помідорів до макаронів - національне італійське блюдо. Здається, що італійці не знають, що можна їсти макарони, присмачивши їх вершковим маслом. Вони обов'язково готують підливу з помідорів.
Підлива з помідорів до макаронів - це найпростіше блюдо, але воно дуже смачне, якщо, звичайно, ви знайдете стиглі соковиті, солодкі помідори, які встигли визріти на спекотному сонці. Можна додати в підливу з помідорів приправи для м'яса. Також підлива готується з додаванням стиглого червоного солодкого перцю. Його потрібно гарненько подрібнити. Підлива уварюється до середньо-густої консистенції. Успіхів і приємного апетиту!
- Помідор - 4 штуки
- Томатна паста - 50 грам
- Часник - 2 зубчики
- Червоний перець - За смаком
- Зелень - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
Помідори опустити в окріп на хвилинку і зняти шкірку.
Помідори дрібно поріжте.
Помідори викладіть на розігріту сковороду, солимо, перчим.
Додаємо томатну пасту.
tusim 7 хвилин, додайте часник, посічену зелень. Перемішайте.
Смачного!