Підлива для макаронів
(покроковий рецепт з фото)
Урізноманітнити своє меню і надати вечері пікантність може така проста деталь як підлива. Вона буває різна, але я хочу розповісти, як приготувати підливу для макаронів з м'ясом.
Готується підлива дуже швидко. Рецепт дуже простий, використовувати можна будь-який вид м'яса, тоді смак може трошки змінюватися. Завдяки такої страви макарони заграють по-новому і ви зможете урізноманітнює прийом їжі. Крім того, макарони і спагетті з такою поливанням виходять дуже ситними.
- Свинина або інше м'ясо - 450 грам
- Цибуля - 3 штуки
- Морква - 1 штука
- Томатна паста - 50 грам
- Часник - 3-4 зубчиків
- Сіль, перець - За смаком
- Кріп, петрушка, Зелена цибуля - За смаком
- Вода або м'ясний бульйон - 200 мілілітрів
1
Наріжте м'ясо кубиками. Можна відбити його, щоб стало м'якше.
2
На сковороді обсмажте м'ясо до утворення скоринки. Додайте порізаний дрібно цибулю і моркву, натертую на терке.
3
Добре перемішайте, накрийте кришкою і тушкуйте на повільному вогні до готовності.
4
Томатну пасту розведіть з водою і влийте за пару хвилин до кінця приготування.
5
Поріжте часник і зелень і додайте до підливі. Смачного!