Рецепт Котлети курячі рубані фото

Котлети курячі рубані
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Птах, Курка, Куряче філе
На обід, На вечерю, На сніданок
Гарячі страви, Котлети

З рубленого курячого філе можна приготувати неймовірно смачні, ніжні і соковиті котлети, ми також додамо в них трохи сиру, цибулька, свіжу зелень і кефір для соковитості - вийде дивовижно смачно.

У нас в родині абсолютно всі люблять котлети, тому вони досить часто з'являються в нашому повсякденному меню. І хоча раніше я готувала їх традиційно, з м'ясного фаршу, але останнім часом я все частіше роблю ось такі котлети курячі рубані в домашніх умовах. Кожен, хто хоч раз спробував цю смакоту, залишився в захваті від смаку котлет, в цьому рецепті я пропоную вам варіант з сиром, але їх також можна приготувати і з грибами. У будь-якому випадку котлетки виходять дивовижні, дуже ніжні і соковиті, з ними і вечерю, і обід завжди проходять на ура. Спробуйте і ви цей простий рецепт котлет курячих рубаних, думаю, він сподобається вам так само, як і всій нашій родині.

  • Куряче філе - 2 штуки
  • Сир твердий - 100 грам
  • Цибуля ріпчаста - 0, 5-1 штуки
  • Кефір - 100 грам
  • Крохмаль - 2-3 Ст. Ложок
  • Зелень свіжа - 30 грам
  • Масло рослинне - За смаком (для смаження)
  • Спеції - За смаком
  • Сіль - За смаком
котлети курячі рубані - фото крок 1
Отже, промиваємо філе і висушуємо його на паперових серветках, потім нарізаємо кубиками. Ріпчасту цибулю чистимо і подрібнюємо, сир також ріжемо на кубики, викладаємо все в миску.
котлети курячі рубані - фото крок 2
Потім вливаємо кефір і перемішуємо всі інгредієнти.
котлети курячі рубані - фото крок 3
Додаємо крохмаль.
котлети курячі рубані - фото крок 4
Солимо і заправляємо спеціями за смаком, знову все перемішуємо.
котлети курячі рубані - фото крок 5
Свіжу зелень гарненько промиваємо і викладаємо в миску.
котлети курячі рубані - фото крок 6
Знову все перемішуємо, щоб всі інгредієнти рівномірно розподілилися і маса стала однорідна.
котлети курячі рубані - фото крок 7
Тепер наливаємо на сковороду олію і нагріваємо його. Формуємо руками котлетки або просто викладаємо їх столовою ложкою в гаряче масло.
котлети курячі рубані - фото крок 8
Обсмажуємо котлети з усіх боків до рум'яної скоринки і подаємо їх з будь-яким гарніром на ваш смак. Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти