Курячі котлети (рубані)
(покроковий рецепт з фото)
Як правильно приготувати рубані котлети, мені розповіла моя мама. З тих пір це одне з моїх найулюбленіших простих страв! Вони дуже прості в приготуванні і надзвичайно смачні!
Подавати можна з будь-яким гарніром: кашею, вермішеллю, картоплею і т.Д. Дуже смачно, якщо перед подачею полити сметаною. М'ясо до котлет підійде будь-який (курка, свинина, телятина, кролик…) Котлетки з сиром - це просто смакота, вони тануть у роті! Смачного!
- Куряча грудка - 500 грам (філе)
- Майонез - 3 Ст. Ложки
- Сир твердий - 100 грам
- Крохмаль - 3 Ст. Ложки
- Цибуля - 1 штука
- Кріп, петрушка - 30 грам
- Перець, сіль - 1 щіпка
- Яйце - 1 штука
1
Візьміть трохи заморожене куряче філе (легше буде піддаватися різанні) і дрібно його накришить. Також наріжте невеликими кубиками сир. З'єднайте разом перемішайте.
2
Дрібно наріжте цибулину, додайте її до м'яса. Покладіть майонез, дрібно посічену зелень, яйце і крохмаль. Все добре перемішайте, трохи солі (так як поклали сир, то солити потрібно менше) і поперчіть.
3
Сформуйте котлетки, викладіть їх на розігріту сковороду і підсмажте з двох сторін до готовності.