Рубані котлети з горбуші з майонезом «Прованський» по Maheeva
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 25 хв.
Можна буквально за півгодини з майонезом"Провансаль" від Махеев' приготувати шикарні делікатесні рубані котлети з горбуші. Вони виходять смачні, ніжні. Ділюся рецептом!
Опис приготування:
Риба і майонез"Провансаль з лимонним соком" від "Maheeva" як ніби створені одне для одного, а якщо їх з'єднати в рибних рубаних котлетах з горбуші, то буквально за півгодини отримаєте смачні делікатесні котлетки. Готувати їх дуже просто, дивіться покрокові рекомендації і готуйте легко і з задоволенням. #Махеев'_чудеса_за_полчаса
- Файл gorbuši - 300 грам
- Кріп - 20 грам
- Майонез - 2 Ст. Ложки("Провансаль з лимонним соком Махеев'" )
- Сіль - 1 щіпка
- Чорний мелений перець - 1 щіпка
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
Підготуйте інгредієнти.
Наріжте філе горбуші дрібним кубиком якомога дрібніше, додайте подрібнений кріп.
Додайте 2 столові ложки майонезу, приправити сіллю, поперчіть.
Добре перемішайте рибну масу.
Добре розігрійте сковороду, влийте рослинне масло, викладіть ложкою рибні котлети, смажте до готовності з обох сторін.
Подавайте рибні котлети окропивши злегка лимонним соком. Якщо ви дотримуєтеся здорових принципів харчування, не обтяжувати їх гарніром, подайте просто зі свіжими овочами.