Курячі котлети з майонезом «Прованський»
(покроковий рецепт з фото)
Курячі котлети завжди виходять сухими. Я знайшла вихід з цієї ситуації, додаючи в них трохи майонезу. Він надає котлет соковитість і ніжність. Спробуйте!
Курячі котлети за цим рецептом виходять дуже ніжними і соковитими. Подати їх можна з будь-яким гарніром. А можна приготувати до них який-небудь соус. Такий рецепт вам точно стане в нагоді!
- Куряче філе - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Картопля - 3-4 штук
- Майонез - 100 грам
- Спеції - За смаком
- Сіль - За смаком
- Панірувальні сухарі - 200 грам
- Яйце - 1 штук
Куряче філе наріжте на шматочки.
Прокрутіть через м'ясорубку і приготуйте фарш.
Так само перейдіть через м'ясорубку цибулю, морква і трохи картоплі. Додайте у фарш яйце і трохи майонезу. Додати сіль за смаком, все добре перемішайте.
Обвалюють невелику кількість фаршу в панірувальних сухарях і обсмажують з двох сторін.
Смачного!