Індичка в скороварці з гірчичним соусом
(покроковий рецепт з фото)
Якщо Ви не знаєте з чим і як можна приготувати індичку, приготуйте в скороварці і з гірчичним соусом. Дуже смачне і ситне блюдо! Ще й готується просто.
Ви можете приготувати таким способом будь-які частини індички: гомілки, стегна, грудку, крила. Соус для індички готується на основі соків, виділилися під час приготування з додаванням гірчиці. Страву можна подавати з будь-яким гарніром, пробуйте!
- Індичка - 1, 2-1, 5 кілограма (гомілки, стегна)
- Сіль, мелений перець - За смаком
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Цибуля - 2 штуки
- Часник - 3 зубчики
- Біле вино - 0, 5 склянки
- Курячий бульйон - 0, 5 склянки
- Гірчичний - 2 Ст. Ложки
- Чебрець сушений - 1 Чайна ложка
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Петрушка - 3 штуки
1. Вимийте м'ясо, обсушити серветками.
2. У скороварці включите режим «Жарка», розігрійте в чаші рослинне масло і обсмажте м'ясо до золотистої скоринки.
3. Готове м'ясо перекладайте на тарілку.
4. Очистіть і наріжте півкільцями цибулю, измельчитечасник. Слідом за індичкою обсмажте овочі протягом 5 хвилин.
5. Влийте бульйон, вино, додайте чебрець, гірчицю, сіль, перець і доведіть до кипіння. Потім зверху викладіть індичку.
6. Закрийте кришку скороварки і встановіть клапан в положення «Закрито», виставте режим «М'ясо» і час 10 хвилин. Після звукового сигналу акуратно випустіть пар, щипцями дістаньте м'ясо і перекладіть в тарілку.
7. В отриману рідину додайте борошно і включіть режим «Варка», не закривайте його кришку. Занурювальним блендером позбудьтеся від грудочок, потім доведіть суміш до кипіння. За смаком посоліть і поперчіть.
8. Полийте м'ясо приготованим соусом і подавайте до столу. Смачного!