Новорічна курочка під медово-гірчичним соусом
(покроковий рецепт з фото)
Скоро Новий рік, хочеться приготувати щось нове і цікаве. Я пропоную рецепт новорічної курочки під медово-гірчичним соусом. Ароматне і ніжне м'ясо з овочами стане справжньою окрасою столу.
Рецепт дуже простий і невигадливий, а виходить смачне і гарне блюдо. Таку курочку не соромно поставити на стіл в Новорічну ніч. Отже записуйте рецепт, як приготувати цю страву. Я використовувала грудку, у мене вийшов ПП рецепт, але можна взяти і ніжки, і стегенця, і крила ... Головне - добре змастити соусом. Ще один нюанс: цукор і мед швидко підгорає в духовці. Якщо у вас блюдо почне підгоряти, накрийте деко фольгою. Овочі беріть на ваш розсуд. Звичайно, картопля з куркою - відмінний дует, але тут вже як вам більше до душі. Про блюдо можна сказати: легко, смачно і меганарядно, як раз те, що потрібно, що б здивувати і порадувати гостей.
- Картопля - 3-4 штук
- Морква - 2 штуки
- Брокколі - 300 грам
- Червона цибуля - 1 штука
- Курячі грудки - 4 штуки
- Мед - 3 Ст. Ложки
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка (в зернах)
- Коричневий цукор - 2 Ст. Ложки
- Sparzha - 20 штук
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Чорний мелений перець - 1/4 чайних ложки
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки