Рецепт Оселедець під шубою з гірчичним соусом фото

Оселедець під шубою з гірчичним соусом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Оселедець
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Новий рік
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Новорічна оселедець під шубою вже порядком набридла всім. Я хочу розповісти вам, як приготувати оселедець під шубою з гірчичним соусом - нова, оригінальна версія традиційного салату.

Опис приготування:

Ніщо так не освіжає блюдо з рибою, як часточка лимона. Кілька крапель бальзамічного оцту послужать як чудовою прикрасою, так і вдалим доповненням смаку страви.

Рекомендую спробувати цей свіжий салат на святкуванні цього нового року і різдва. Здивуйте своїх близьких оригінальним блюдом на своєму святковому столі.

  • Філе оселедця - 2 штуки (слабосоленої)
  • Буряк - 2 штуки (середнього розміру)
  • Картопля - 2 штуки (середнього розміру)
  • Яйця - 2 штуки
  • Петрушка - 1 пучок
  • Масло рослинне - 4 чайних ложки
  • Червона цибуля - 0, 5 штуки
  • Цибуля зелена - 2 штуки
  • Крем 25% - 4 Ст. Ложки
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Майонез - 4 Ст. Ложки
оселедець під шубою з гірчичним соусом - фото крок 1
Очистіть оселедець. Овочі запікайте: картопля, морква, буряк викладіть на фольгу, посипте невеликою кількістю солі, додайте олію, загорніть фольгу. Візьміть лоток для духовки, наполовину заповніть його водою. Викладіть в нього овочі і поставте в духовку, розігріту до 200 градусів. Через 15-25 хвилин дістаньте картоплю і моркву. Буряк виймайте через 50 хвилин від початку готування.
оселедець під шубою з гірчичним соусом - фото крок 2
Буряк наріжте тонкими скибочками. Викладіть її на харчову плівку. Бажано надати форму прямокутника, щоб рол вийшов акуратним.
Змішайте сметану, гірчицю і майонез.
Соусом акуратно змастіть шар буряка.
оселедець під шубою з гірчичним соусом - фото крок 3
Натріть на тертці картопля, яйце і морква. Червоний цибулю дрібно поріжте кубиками. Зелену цибулю порізати кружальцями.
Поверх шару буряка викладіть шар яйця. Потім викладіть шар моркви. Шар моркви змастіть соусом.
Далі викладіть шар картоплі. Його також змастіть соусом.
Нарешті слід шар оселедця і червоної цибулі.
оселедець під шубою з гірчичним соусом - фото крок 4
Swern рулон. Помістіть його в холодильник на 30 хвилин. Після цього наріжте рол на 4-6 шматочків. Прикрасьте зеленою цибулею і петрушкою.
Смачного!

Схожі рецепти