Свинина під гірчичним соусом
(покроковий рецепт з фото)
Захотілося соковитого і ситного шматочка м'яса? Якщо любите свинину? Є у мене один рецепт, як приготувати свинину під гірчичним соусом. Додайте до соусу мед або використовуйте тільки гостру гірчицю.
Спершу обсмажте м'ясо на сковороді. Потім викладіть у форму для запікання в духовці. Змастіть відбивні соусом і запікайте. Є м'ясо краще відразу, воно неймовірно соковите і ситне. Можна зробити його на свято або до вечері. Підійде м'якоть або м'якоть з невеликою кісточкою.
- Майонез - 1/3 склянки
- Гірчичний - 2-3 Ст. Ложок
- Мед - 1-2 Ст. Ложок
- Часниковий порошок - 1 щіпка
- Паприка - 1 щіпка
- Сіль, мелений перець - За смаком
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Свинина - 900 грам
1. Спершу в миску викладіть гірчицю, майонез, мідь, часниковий порошок і паприку, сіль і мелений перець.
2. Гарненько перемішайте весь вміст миски.
3. Вимийте м'ясо, витріть його серветками. З кожного боку посоліть і поперчіть трохи.
4. Розігрійте сковороду з рослинним маслом, викладіть м'ясо і обсмажте його з кожної сторони, щоб утворилася гарна скоринка.
5. Викладіть м'ясо в форму для запікання і змастіть приготованим соусом.
6. Запікайте м'ясо в розігрітій до 180 градусів духовки близько 30 хвилин. Готове м'ясо трохи остудіть перед подачею.