Свинина з гірчичним соусом
(покроковий рецепт з фото)
Приготоване таким чином м'ясо виходить дуже ніжним і пікантним. Блюдо досить просте, Проте, смачне і елегантне.
Шматочки м'яса для приготування страви відбийте і натріть сіллю і перцем. Потім обсмажте їх з двох сторін разом з часником. Приберіть м'ясо зі сковороди, а замість нього вилийте сидр. Дайте йому хвилину покипіти, потім додайте вершки, гірчицю і видавлений через прес часник. Перемішайте і готуйте соус протягом трьох хвилин. Після цього покладіть м'ясо в соус і протушкувати ще три хвилини. Потім можна подавати на стіл. Смачного!
- Свинина - 1 кілограм
- Часник - 2 зубчики
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
- Сіль, перець - За смаком
- Яблучний сидр - 1 Склянка
- Вершки - 0, 6 склянки
- Гірчиця з зернятками - 2 Ст. Ложки
Свинину відбийте і натріть сіллю і перцем.
Розігрійте на сковороді рослинне масло і обсмажте м'ясо з двох сторін. Зубчики часнику покладіть в сковорідку цілком.
Приберіть м'ясо і часник зі сковороди. Вилийте в сковороду сидр і дайте йому покипіти близько хвилини.
Потім додайте до сидру вершки, гірчицю і видавлений через прес часник. Перемішайте і готуйте соус протягом трьох хвилин. Після цього покладіть м'ясо в соус і протушкувати ще три хвилини. Потім можна подавати на стіл.