Курячі стегна з гірчичним соусом
(покроковий рецепт з фото)
Основу соусу для курки становить саме гірчиця, а в іншому можете додати більше солодощі, гостроти або пікантності. Оцініть рецепт приготування курячих стегон з гірчичним соусом.
Вийде пікантно і дуже ароматно! Байдужих точно не залишиться! Я використовую курячі стегна, можна замінити їх гомілками, окостами, крилами. Мені більше подобається м'ясо без шкіри, тому її я видалив попередньо. В оригінальному рецепті соус готується на основі кленового сиропу, але його можна сміливо замінити звичним для нас медом.
- Гірчичний - 1/4 склянки
- Мед або сироп klenovиy - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Соєвий соус - 2 чайних ложки
- Часник - 3 зубчики
- Розмарин - 0, 5 Ст. Ложки
- Курячі стегна без шкіри - 6 штук
1. У миску викладіть гірчицю, мед або сироп klenovиy, рослинна олія, соєвий соус, подрібнений часник і свіжий розмарин (можна сушений).
2. Гарненько перемішайте весь вміст.
3. Вимийте м'ясо і витріть його насухо. Викладіть стегна в один шар у форму для запікання.
4. Полийте куряче м'ясо приготованим соусом.
5. Розподіліть соус рівномірно, щоб укутати їм кожен шматочок курки.
6. Запікайте м'ясо в розігрітому до 180 градусів духовці 45-55 хвилин. Подавайте його відразу з улюбленим гарніром. Смачного!