Рецепт Курячі стегна з гірчичним соусом фото

Курячі стегна з гірчичним соусом
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Турецька кухня
Птах, Курка, Курячі стегенця, Мед
Для діабетиків
На обід, На вечерю, На святковий стіл, День народження
Гарячі страви

Основу соусу для курки становить саме гірчиця, а в іншому можете додати більше солодощі, гостроти або пікантності. Оцініть рецепт приготування курячих стегон з гірчичним соусом.

Вийде пікантно і дуже ароматно! Байдужих точно не залишиться! Я використовую курячі стегна, можна замінити їх гомілками, окостами, крилами. Мені більше подобається м'ясо без шкіри, тому її я видалив попередньо. В оригінальному рецепті соус готується на основі кленового сиропу, але його можна сміливо замінити звичним для нас медом.

  • Гірчичний - 1/4 склянки
  • Мед або сироп klenovиy - 2 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Соєвий соус - 2 чайних ложки
  • Часник - 3 зубчики
  • Розмарин - 0, 5 Ст. Ложки
  • Курячі стегна без шкіри - 6 штук
курячі стегна з гірчичним соусом - фото крок 1
1. У миску викладіть гірчицю, мед або сироп klenovиy, рослинна олія, соєвий соус, подрібнений часник і свіжий розмарин (можна сушений).
курячі стегна з гірчичним соусом - фото крок 2
2. Гарненько перемішайте весь вміст.
курячі стегна з гірчичним соусом - фото крок 3
3. Вимийте м'ясо і витріть його насухо. Викладіть стегна в один шар у форму для запікання.
курячі стегна з гірчичним соусом - фото крок 4
4. Полийте куряче м'ясо приготованим соусом.
курячі стегна з гірчичним соусом - фото крок 5
5. Розподіліть соус рівномірно, щоб укутати їм кожен шматочок курки.
курячі стегна з гірчичним соусом - фото крок 6
6. Запікайте м'ясо в розігрітому до 180 градусів духовці 45-55 хвилин. Подавайте його відразу з улюбленим гарніром. Смачного!

Схожі рецепти