Рецепт Оселедець під гірчичним соусом фото

Оселедець під гірчичним соусом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Оселедець
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл

Хочу познайомити вас з одним з моїх найулюбленіших рецептів оселедця! Я обробляв її і мариную в гірчичному соусі. Чим довше вона постоїть, тим духмяний і пікантні стає. Дивіться рецепт!

Подавайте таку оселедець як закуску на святковий стіл або для вечері з картопляним пюре або іншими стравами з картоплі. Можна використовувати таку оселедець для приготування закусок в кошиках або тарталетках.

  • Оселедець слабосолона - 1 штука
  • Крем - 100 грам
  • Гірчиця дижонская - 2 чайних ложки
  • Кріп - 1 Чайна ложка (дрібно порізаний)
  • Часник - 1 зубчик
  • Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
оселедець під гірчичним соусом - фото крок 1
Підготуйте слабосоленую оселедець і продукти для соусу: сметану, гірчицю, кріп і часник, також можна для аромату покласти пару пучок чорного перцю.
оселедець під гірчичним соусом - фото крок 2
Оселедчик вимийте, відріжте голову, видаліть нутрощі, шкіру. Відокремте філе від хребта і поріжте його на порційні шматочки.
оселедець під гірчичним соусом - фото крок 3
Приготуйте соус. Для цього в сметану додайте гірчицю діжонську, кріп і пропущений через прес часник. Перемішайте.
оселедець під гірчичним соусом - фото крок 4
Додайте оселедець в тару з соусом, перемішайте і залиште в холоді на 1-2 годину.
оселедець під гірчичним соусом - фото крок 5
Оселедець під гірчичним соусом готова. Смачного!

Схожі рецепти