Оселедець під гірчичним соусом
(покроковий рецепт з фото)
Хочу познайомити вас з одним з моїх найулюбленіших рецептів оселедця! Я обробляв її і мариную в гірчичному соусі. Чим довше вона постоїть, тим духмяний і пікантні стає. Дивіться рецепт!
Подавайте таку оселедець як закуску на святковий стіл або для вечері з картопляним пюре або іншими стравами з картоплі. Можна використовувати таку оселедець для приготування закусок в кошиках або тарталетках.
- Оселедець слабосолона - 1 штука
- Крем - 100 грам
- Гірчиця дижонская - 2 чайних ложки
- Кріп - 1 Чайна ложка (дрібно порізаний)
- Часник - 1 зубчик
- Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
Підготуйте слабосоленую оселедець і продукти для соусу: сметану, гірчицю, кріп і часник, також можна для аромату покласти пару пучок чорного перцю.
Оселедчик вимийте, відріжте голову, видаліть нутрощі, шкіру. Відокремте філе від хребта і поріжте його на порційні шматочки.
Приготуйте соус. Для цього в сметану додайте гірчицю діжонську, кріп і пропущений через прес часник. Перемішайте.
Додайте оселедець в тару з соусом, перемішайте і залиште в холоді на 1-2 годину.
Оселедець під гірчичним соусом готова. Смачного!