Рецепт Новорічна курочка без кісток, фарширована по-тоскански фото

Новорічна курочка без кісток, фарширована по-тоскански
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Свинина , Птах , Курка
Дієтичне харчування
На святковий стіл , Новий рік
Фаршировані , Страви цілком
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Хоча курку в повсякденному кухні готують дуже часто, але все-таки в святкові дні її теж люблять подавати (особливо в зимові вечори). На неї точно буде попит серед гостей і близьких. Рекомендую!

Опис приготування:

Якщо ви також обожнюєте м'ясо цього птаха, вам припаде до душі мій рецепт. У ньому я описала для вас, як приготувати новорічну курочку без кісток, фаршировану по-тоскански. Саме трудомістке в цій страві - випатрати правильно тушку. А ось начинку можна спробувати різну. Спробуйте зробити з моєю, вона ситна.

  • Курка - 1 штука (тушка)
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Білий хліб - 3 штуки (скибочку)
  • Свинина - 200 грам
  • Пармезан - 50 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Зелень - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Мускатний горіх - За смаком (тертий)
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Яйце - 1 штука
  • Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
  • Шавлія - За смаком
  • Помідори черрі - 10 штук
новорічна курочка без кісток, фарширована по-тоскански - фото крок 1
Тушку покладіть спинкою вгору. Надріжте шкірку і тонкий шар м'яса уздовж хребта. З лівого боку тримайте шкіру, надріжте плоть уздовж ребер.
новорічна курочка без кісток, фарширована по-тоскански - фото крок 2
Відокремте стегнову кістку від остава. Потім у крильця теж відокремте суглоб. Зробіть ці ж маніпуляції з правою стороною.
новорічна курочка без кісток, фарширована по-тоскански - фото крок 3
Реберної частина і хребет відокремте від тушки. Кілі відділи філе. Крильця теж треба видалити. Загалом, повинна залишитися тушка без кісток (беручи до уваги гомілки). Приправити сіллю і poperčite Kuric. Залиште її маринуватися на годину.
новорічна курочка без кісток, фарширована по-тоскански - фото крок 4
Займіться начинкою. Свинину, очищений цибулю і хліб подрібніть. Сир і масло натріть на крупній тертці. Зелень промийте і нарубати.
новорічна курочка без кісток, фарширована по-тоскански - фото крок 5
До цих інгредієнтів додайте сіль, перець і мускатний горіх, а також збите яйце. Акуратно перемішайте начинку.
новорічна курочка без кісток, фарширована по-тоскански - фото крок 6
Начинкою нафаршируйте тушку. Зашийте шкіру бавовняної білою ниткою.
новорічна курочка без кісток, фарширована по-тоскански - фото крок 7
У форму для запікання влийте оливкову олію. Швом вниз покладіть курку. Посипте її шавлією. Поруч укладіть промиті помідори.
новорічна курочка без кісток, фарширована по-тоскански - фото крок 8
Запікайте блюдо при 180 градусах в духовці протягом 1, 5-2 годин. Поливайте курку утворився жиром під час готування. Вдалого Нового року!

Схожі рецепти