Рецепт Баклажани по-тоскански фото

Баклажани по-тоскански
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі , Баклажан
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Бутерброди
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Не дивуйтеся тому, що на фото бутерброд! Адже з рецептом баклажан по-тоскански Ви навчитеся готувати відмінну їжу для ланчу на всю сім'ю.

Опис приготування:

Хто сказав, що баклажани - це суто ікра або смажені кільця? Баклажани відмінно зморив і в рагу, і запікати їх можна, наприклад. Італійці, які люблять і овочі, і борошняне, пропонують свій оригінальний рецепт баклажан, з яким я познайомилася в подорож по Італії. Для приготування баклажан по-тоскански можна взяти вже готову чіабатту, спростивши собі готування. Дивимося нижче рецепт з фото.

  • Чіабатта - 1 штука
  • Баклажан - 1 штука
  • Cukini - 1 штука
  • Моцарелла - 100 грам
  • Сир - 100 грам
  • Червона цибуля - 1 штука
  • Помідор - 1 штука
  • Солодкий перець - 1-2 штук
  • Оливкова олія - 100 грам
  • Прованські трави - За смаком
  • Часник - 2-3 зубчиків
баклажани по-тоскански - фото крок 1
Всі овочі промийте і наріжте середніми кубиками.
баклажани по-тоскански - фото крок 2
Викладіть їх в посуд для запікання.
баклажани по-тоскански - фото крок 3
Тепер зробимо заправку: змішайте оливкова олія з прованськими травами, часником і перцем.
баклажани по-тоскански - фото крок 4
Залийте заправкою овочі і відправте їх на 15-20 хвилин в розігріту до 180 З духовку. Овочі повинні підрум'янитися, стати хрусткими.
баклажани по-тоскански - фото крок 5
Дістаємо овочі, даємо їм охолонути.
баклажани по-тоскански - фото крок 6
Чіабатту розрізаємо вздовж. Гарненько змащуємо сирним сиром.
баклажани по-тоскански - фото крок 7
Тепер викладаємо на чіабатту моцарелу, потім овочі і накриваємо другою половинкою чіабатти. Моцареллу можна замінити бринзою. При бажанні можна також додати тонко нарізаний бекон.
баклажани по-тоскански - фото крок 8
Тепер відправляємо чіабатту в духовку на 2-3 хвилини. Готові баклажани по-тоскански їмо поки хліб не охолов. Можна розрізати на кілька шматочків. От і все! Смачного)

Схожі рецепти