Рецепт Кабачки по-тоскански фото

Кабачки по-тоскански
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі, Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл

Кабачки по-тоскански в моєму розумінні повинні готується з родзинками, горішками, часником і цибулею. Обсмажуємо кабачки, цибуля і часник. Додаємо до готовим овочам родзинки, горіхи і подрібнені листочки м'яти. Усе!

Як приготувати кабачки по-тоскански?

1. Кабачки промийте, очистіть від шкірки (якщо вони не молоді, а вже бувалі) і наріжте кільцями по сантиметру товщиною (якщо кабачки великі) або 3 см, якщо кабачки зовсім маленькі. Викладіть їх в тарілку, присипте сіллю і залиште на годину.

2. У той же час в іншій мисці замочіть чорний родзинки без кісточок або корейку у вині або лимонному соці також на годину.

3. Через годину кабачки промийте водою і просушіть. Сушити будемо так: акуратно пальцями видавив рідина.

4. Очистіть цибулю і часник, цибулю наріжте невеликими кубиками, часник 0 пластинками.

5. У сковороді на олії обсмажте цибулю і часник до золотистого кольору. Часник в сковороду додайте, коли цибуля вже стане м'яким.

6. До цибулі та часнику додайте кабачки. Обсмажуйте їх протягом 15 хвилин, не забувайте перевертати.

7. В кінці смаження додайте горішки і родзинки з соком або вином. Потомити ще кілька хвилин.

8. Додайте нарізану м'яту і зніміть з вогню.

Кабачки по-тоскански готові!

Смачного!


  • Кабачки (цукіні) - 1-2 штук
  • Лимонний сік або біле вино- 1/2 склянки
  • Сіль - - За смаком
  • Перець чорний мелений - - За смаком
  • Арахіс або кедрові горішки- 1/2 склянки
  • Масло оливкове - 4-6 Ст. Ложок
  • Цибулина - 1 штука
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • М'ята свіжа - - За смаком
  • Корейка або чорний родзинки- 1/2 склянки
Як приготувати кабачки по-тоскански?

1. Кабачки промийте, очистіть від шкірки (якщо вони не молоді, а вже бувалі) і наріжте кільцями по сантиметру товщиною (якщо кабачки великі) або 3 см, якщо кабачки зовсім маленькі. Викладіть їх в тарілку, присипте сіллю і залиште на годину.

2. У той же час в іншій мисці замочіть чорний родзинки без кісточок або корейку у вині або лимонному соці також на годину.

3. Через годину кабачки промийте водою і просушіть. Сушити будемо так: акуратно пальцями видавив рідина.

4. Очистіть цибулю і часник, цибулю наріжте невеликими кубиками, часник 0 пластинками.

5. У сковороді на олії обсмажте цибулю і часник до золотистого кольору. Часник в сковороду додайте, коли цибуля вже стане м'яким.

6. До цибулі та часнику додайте кабачки. Обсмажуйте їх протягом 15 хвилин, не забувайте перевертати.

7. В кінці смаження додайте горішки і родзинки з соком або вином. Потомити ще кілька хвилин.

8. Додайте нарізану м'яту і зніміть з вогню.

Кабачки по-тоскански готові!

Смачного!

Схожі рецепти