Рецепт М'ясо по-тоскански фото

М'ясо по-тоскански
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо , Баранина
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На святковий стіл , День народження , Новий рік
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Рецепт цієї страви родом із сонячної Італії. Пропоную вам поринути в світ смаків і запахів неповторною тосканської кухні. Приготуйте м'ясо за цим рецептом і приємно здивуйте своїх гостей.

Опис приготування:

Цей класичний рецепт м'яса по-тоскански безсумнівно прикрасить ваш святковий стіл. Аромати спецій і трав нагадають вам незабутні дні літнього відпочинку на морському узбережжі. М'ясо, приготоване за цим простим рецептом, виходить неймовірно ароматним, дуже ніжним і смачним. На гарнір можна подати рис, картопля або пасту. Смачного!

  • Говяжья грудинка - 1500 грам
  • Вино біле сухе - 200 мілілітрів
  • Оливкова олія - 50 мілілітрів
  • Помідори - 800 грам (помідори повинні бути стиглими)
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Базилік - 20 грам
  • Чебрець - 5 грам
  • Розмарин - 10 грам(2-3 невеликих гілочки)
  • Маслини без кісточок - 100 грам
  • Сіль - 1-1, 5 чайних ложки (за смаком)
  • Перець чилі - 1 штука
м'ясо по-тоскански - фото крок 1
М'ясо миємо, очищаємо від плівок і ріжемо досить великими шматочками. Заливаємо вином, додаємо гілочки розмарину і маринуємо приблизно 1 час.
м'ясо по-тоскански - фото крок 2
Поки маринується м'ясо, займемося помідорами. Обшпарюємо їх окропом .
м'ясо по-тоскански - фото крок 3
Очищаємо від шкірки.
м'ясо по-тоскански - фото крок 4
І, за допомогою блендера або терки, подрібнюємо разом з маслинами. В отриману масу додаємо подрібнений часник, дрібно нарізаний базилік і чебрець.
м'ясо по-тоскански - фото крок 5
Дістаємо шматочки м'яса з маринаду і викладаємо на розігріту з маслом глибоку сковороду. Обсмажуємо до золотистого кольору.
м'ясо по-тоскански - фото крок 6
Заливаємо обсмажене м'ясо вийшов з помідор і спецій пюре, солимо за смаком. Гасити хвилин 30-40. Час готування залежить від того, Якою мірою м'якості ви віддаєте перевагу м'ясо. Хв 5 до кінця готування, закладаємо гострий перчик.

Схожі рецепти