Рецепт М'ясо по-тоскански фото

М'ясо по-тоскански
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо, Баранина
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На обід, На святковий стіл, День народження, Новий рік
Гарячі страви

Рецепт цієї страви родом із сонячної Італії. Пропоную вам поринути в світ смаків і запахів неповторною тосканської кухні. Приготуйте м'ясо за цим рецептом і приємно здивуйте своїх гостей.

Цей класичний рецепт м'яса по-тоскански безсумнівно прикрасить ваш святковий стіл. Аромати спецій і трав нагадають вам незабутні дні літнього відпочинку на морському узбережжі. М'ясо, приготоване за цим простим рецептом, виходить неймовірно ароматним, дуже ніжним і смачним. На гарнір можна подати рис, картопля або пасту. Смачного!

  • Говяжья грудинка - 1500 грам
  • Вино біле сухе - 200 мілілітрів
  • Оливкова олія - 50 мілілітрів
  • Помідори - 800 грам (помідори повинні бути стиглими)
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Базилік - 20 грам
  • Чебрець - 5 грам
  • Розмарин - 10 грам(2-3 невеликих гілочки)
  • Маслини без кісточок - 100 грам
  • Сіль - 1-1, 5 чайних ложки (за смаком)
  • Перець чилі - 1 штука
м'ясо по-тоскански - фото крок 1
М'ясо миємо, очищаємо від плівок і ріжемо досить великими шматочками. Заливаємо вином, додаємо гілочки розмарину і маринуємо приблизно 1 час.
м'ясо по-тоскански - фото крок 2
Поки маринується м'ясо, займемося помідорами. Обшпарюємо їх окропом .
м'ясо по-тоскански - фото крок 3
Очищаємо від шкірки.
м'ясо по-тоскански - фото крок 4
І, за допомогою блендера або терки, подрібнюємо разом з маслинами. В отриману масу додаємо подрібнений часник, дрібно нарізаний базилік і чебрець.
м'ясо по-тоскански - фото крок 5
Дістаємо шматочки м'яса з маринаду і викладаємо на розігріту з маслом глибоку сковороду. Обсмажуємо до золотистого кольору.
м'ясо по-тоскански - фото крок 6
Заливаємо обсмажене м'ясо вийшов з помідор і спецій пюре, солимо за смаком. Гасити хвилин 30-40. Час готування залежить від того, Якою мірою м'якості ви віддаєте перевагу м'ясо. Хв 5 до кінця готування, закладаємо гострий перчик.

Схожі рецепти