М'ясо по-тоскански
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт цієї страви родом із сонячної Італії. Пропоную вам поринути в світ смаків і запахів неповторною тосканської кухні. Приготуйте м'ясо за цим рецептом і приємно здивуйте своїх гостей.
Цей класичний рецепт м'яса по-тоскански безсумнівно прикрасить ваш святковий стіл. Аромати спецій і трав нагадають вам незабутні дні літнього відпочинку на морському узбережжі. М'ясо, приготоване за цим простим рецептом, виходить неймовірно ароматним, дуже ніжним і смачним. На гарнір можна подати рис, картопля або пасту. Смачного!
- Говяжья грудинка - 1500 грам
- Вино біле сухе - 200 мілілітрів
- Оливкова олія - 50 мілілітрів
- Помідори - 800 грам (помідори повинні бути стиглими)
- Часник - 3-4 зубчиків
- Базилік - 20 грам
- Чебрець - 5 грам
- Розмарин - 10 грам(2-3 невеликих гілочки)
- Маслини без кісточок - 100 грам
- Сіль - 1-1, 5 чайних ложки (за смаком)
- Перець чилі - 1 штука
М'ясо миємо, очищаємо від плівок і ріжемо досить великими шматочками. Заливаємо вином, додаємо гілочки розмарину і маринуємо приблизно 1 час.
Поки маринується м'ясо, займемося помідорами. Обшпарюємо їх окропом .
Очищаємо від шкірки.
І, за допомогою блендера або терки, подрібнюємо разом з маслинами. В отриману масу додаємо подрібнений часник, дрібно нарізаний базилік і чебрець.
Дістаємо шматочки м'яса з маринаду і викладаємо на розігріту з маслом глибоку сковороду. Обсмажуємо до золотистого кольору.
Заливаємо обсмажене м'ясо вийшов з помідор і спецій пюре, солимо за смаком. Гасити хвилин 30-40. Час готування залежить від того, Якою мірою м'якості ви віддаєте перевагу м'ясо. Хв 5 до кінця готування, закладаємо гострий перчик.