Швидкі мариновані кабачки
(покроковий рецепт з фото)
Кабачки мариновані не менше смачні, ніж огірки. Рецепт простий, приготувати можна за допомогою Овочечистка або дуже гострого ножа. Для маринування використовувати оцет яблучний, винний або рисовий.
Кабачки дуже тонко ріжуться кружечками або смужками і маринуються в спеціях, оцті і маслі. Цукор в рецепті можна замінити на таку ж кількість меду.
- Кабачок - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Кріп - 1 Чайна ложка (подрібнений)
- Сіль - 1 щіпка
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
- Цукор - 2 щіпки
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Оцет рисовий - 1 Ст. Ложка
Приготуємо продукти.
І відразу робимо маринад для кабачків. Змішуємо в глибокій тарі масло, оцет і спеції, часник пропускаємо через прес.
Ріжемо тонкими смужками кабачок. Можна просто кружечками, але дуже тонко, щоб швидко промаринувалося кабачки.
Змішуємо маринад і кабачки. Відправляємо в холод на 2 годину.
Салат готовий!