Рецепт Швидкі мариновані кабачки фото

Швидкі мариновані кабачки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Кабачок
Пісні страви
На обід, На вечерю, На швидку руку, На святковий стіл
Заготовки, Маринування

Кабачки мариновані не менше смачні, ніж огірки. Рецепт простий, приготувати можна за допомогою Овочечистка або дуже гострого ножа. Для маринування використовувати оцет яблучний, винний або рисовий.

Кабачки дуже тонко ріжуться кружечками або смужками і маринуються в спеціях, оцті і маслі. Цукор в рецепті можна замінити на таку ж кількість меду.

  • Кабачок - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Кріп - 1 Чайна ложка (подрібнений)
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець чорний мелений - 1 щіпка
  • Цукор - 2 щіпки
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Оцет рисовий - 1 Ст. Ложка
швидкі мариновані кабачки - фото крок 1
Приготуємо продукти.
швидкі мариновані кабачки - фото крок 2
І відразу робимо маринад для кабачків. Змішуємо в глибокій тарі масло, оцет і спеції, часник пропускаємо через прес.
швидкі мариновані кабачки - фото крок 3
Ріжемо тонкими смужками кабачок. Можна просто кружечками, але дуже тонко, щоб швидко промаринувалося кабачки.
швидкі мариновані кабачки - фото крок 4
Змішуємо маринад і кабачки. Відправляємо в холод на 2 годину.
швидкі мариновані кабачки - фото крок 5
Салат готовий!

Схожі рецепти