Рецепт Швидкі мариновані кабачки фото

Швидкі мариновані кабачки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку , На святковий стіл
Заготовки , Маринування
Кількість порцій: 2
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Кабачки мариновані не менше смачні, ніж огірки. Рецепт простий, приготувати можна за допомогою Овочечистка або дуже гострого ножа. Для маринування використовувати оцет яблучний, винний або рисовий.

Опис приготування:

Кабачки дуже тонко ріжуться кружечками або смужками і маринуються в спеціях, оцті і маслі. Цукор в рецепті можна замінити на таку ж кількість меду.

  • Кабачок - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Кріп - 1 Чайна ложка (подрібнений)
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець чорний мелений - 1 щіпка
  • Цукор - 2 щіпки
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Оцет рисовий - 1 Ст. Ложка
швидкі мариновані кабачки - фото крок 1
Приготуємо продукти.
швидкі мариновані кабачки - фото крок 2
І відразу робимо маринад для кабачків. Змішуємо в глибокій тарі масло, оцет і спеції, часник пропускаємо через прес.
швидкі мариновані кабачки - фото крок 3
Ріжемо тонкими смужками кабачок. Можна просто кружечками, але дуже тонко, щоб швидко промаринувалося кабачки.
швидкі мариновані кабачки - фото крок 4
Змішуємо маринад і кабачки. Відправляємо в холод на 2 годину.
швидкі мариновані кабачки - фото крок 5
Салат готовий!

Схожі рецепти