Швидкі мариновані кабачки
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Кабачки мариновані не менше смачні, ніж огірки. Рецепт простий, приготувати можна за допомогою Овочечистка або дуже гострого ножа. Для маринування використовувати оцет яблучний, винний або рисовий.
Опис приготування:
Кабачки дуже тонко ріжуться кружечками або смужками і маринуються в спеціях, оцті і маслі. Цукор в рецепті можна замінити на таку ж кількість меду.
- Кабачок - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Кріп - 1 Чайна ложка (подрібнений)
- Сіль - 1 щіпка
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
- Цукор - 2 щіпки
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Оцет рисовий - 1 Ст. Ложка
Приготуємо продукти.
І відразу робимо маринад для кабачків. Змішуємо в глибокій тарі масло, оцет і спеції, часник пропускаємо через прес.
Ріжемо тонкими смужками кабачок. Можна просто кружечками, але дуже тонко, щоб швидко промаринувалося кабачки.
Змішуємо маринад і кабачки. Відправляємо в холод на 2 годину.
Салат готовий!