Швидкі мариновані томати
(покроковий рецепт з фото)
Мариновані овочі завжди припадуть до столу, навіть якщо в продажу вже є свіжі. Закуску з маринованих овочів можна подати з будь-якого приводу. Розповім, як приготувати швидкі мариновані томати.
Приготуйте помідори на закуску з вечора і вже вранці смачні і ароматні помідорчики можете подавати до столу. Зберігайте томати в холодильнику, а з'їсти їх потрібно протягом 10-14 днів. Якщо любите експериментувати, додайте в маринад і інші прянощі, наприклад, гострий перчик.
- Черрі - 10-12 штук
- Часник - 2 зубчики
- Braai - 1/4 пучка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Оцет - 2 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Вода - 170 мілілітрів
- Мелений перець - За смаком
1. Часник наріжте невеликими шматочками.
2. Вимийте зелень, наріжте крупно.
3. У мисці змішайте кінзу і часник.
4. Баночку сполосніть окропом. Викладіть в неї томати і зелень з часником.
5. В окремій ємності змішайте оцет, цукор, сіль, оливкова олія, мелений чорний перець.
6. Влийте в миску до спецій теплу воду і перемішайте.
7. Залийте помідори в банку приготовленим маринадом і відправте в холодильник на 8-10 годин.
8. Смачного!