Короп без кісток
(покроковий рецепт з фото)
Багато хто з нас стикався з тим, що в готових рибних стравах трапляються кістки. Мені особисто це сильно заважає. Тільки почнеш насолоджуватися смаком, а тут тобі треба витягнути зайве. Виправимо ситуацію!
Але я знаю спосіб, як приготувати коропа без кісток. І нам не потрібно буде ретельно витягати всі кісточки перед приготуванням. Є одна хитрість, при якій вони пропадуть без цієї праці. Тільки дотримуйтесь за інструкцією, щоб не пропустити всіх моментів. Вийде м'яке і ніжне гаряче м'ясо риби.
- Короп - 1, 5 кілограма
- Кріп - 1 пучок
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Carpe чистий і Допомога. Дайте йому обсохнути. Посоліть і поперчіть тушку.
Щоб не видаляти дрібні кістки, візьміть ніж. Зробіть багато надрізів по всій рибі. При запіканні кісточки просто випарується.
Тепер приберіть коропа в рукав разом з кропом і зав'яжіть. Поставте блюдо в духовку при 220 градусах на 1 час.
Розріжте готову рибу на порційні шматочки, подивившись ще раз, щоб не було кісток. Смачного!