Суп з копченими крильцями
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування супу з копченими крильцями досить простий, але все ж нічого схожого я до цього не пробувала. Дуже оригінально і дуже смачно! рекомендую приготувати!
Такий класичний рецепт супу з копченими крильцями прийшов до нас з Німеччини, там такі насичені "копчені" перші страви дуже люблять! Що стосується мене, то скажу, що смак і правда незвичайний, але мені сподобався, - молоко "прибирає" гіркуватий присмак, який дають копченості, і суп виходить ароматним і ніжним. Рекомендую!
- Горох - 200 грам
- Картопля - 200 грам
- Морква - 150 грам
- Цибуля - 100 грам
- Крильця копчені - 300 грам
- Молоко - 400 мілілітрів
- Спеції - За смаком
1. Горох промиваємо і залишаємо набухати.
2. Крильця тим часом заливаємо холодною водою і варимо з них бульйон.
3. Потім крила виймаємо і охолоджуємо, а в каструлю відправимо подрібнені овочі, спеції і горох.
4. Коли суп вже готовий - відправимо весь вміст каструлі в блендер, робимо пюре, і повертаємо назад в каструлю. Розбавляємо молоком до потрібної консистенції.
5. Крильця тепер подрібнюємо і посипаємо зверху в кожну тарілку. Смачного!