Гороховий суп з копченими реберцями
(покроковий рецепт з фото)
Ситний суп на обід або вечерю - це завжди щастя для чоловіка, принаймні, для мого. Тому м'ясо в холодильнику у мене є завжди, щоб з нього можна було зварити якусь смакоту.
І в цей раз я хочу вам розповісти про те, як приготувати гороховий суп з копченими реберцями. У вас вийде дуже наваристий бульйон. Він сподобається багатьом любителям м'яса. Зверніть увагу на те, що попередньо потрібно замочити горох, інакше суп доведеться варити дуже довго.
- Горох - 400 грам
- Реберця копчені - 500 грам
- Картопля - 3-4 штук
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Лавровий лист - За смаком
- Спеції - За смаком
- Вода - 2, 5-3 L
- Зелень - За смаком
Горох замочити на 2 годину. Потім промийте його і залийте водою разом з реберцями. Поставте каструлю на плиту і доведіть вміст до закипання, а потім варіть на невеликому вогні ще півгодини.
Почистіть і подрібніть цибулю. Моркву натріть на крупній тертці. Картопля наріжте кубиками. Додайте овочі в бульйон.
Потім в суп додайте сіль, спеції і лавровий лист. Зробіть слабкий вогонь.
Варіть суп ще 30 хвилин. В кінці додайте масло і подрібнену зелень. Смачного!