Рецепт Гороховий суп з копченими реберцями фото

Гороховий суп з копченими реберцями
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Бобові, Горох, Реберця
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи

Ситний суп на обід або вечерю - це завжди щастя для чоловіка, принаймні, для мого. Тому м'ясо в холодильнику у мене є завжди, щоб з нього можна було зварити якусь смакоту.

І в цей раз я хочу вам розповісти про те, як приготувати гороховий суп з копченими реберцями. У вас вийде дуже наваристий бульйон. Він сподобається багатьом любителям м'яса. Зверніть увагу на те, що попередньо потрібно замочити горох, інакше суп доведеться варити дуже довго.

  • Горох - 400 грам
  • Реберця копчені - 500 грам
  • Картопля - 3-4 штук
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Лавровий лист - За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Вода - 2, 5-3 L
  • Зелень - За смаком
гороховий суп з копченими реберцями - фото крок 1
Горох замочити на 2 годину. Потім промийте його і залийте водою разом з реберцями. Поставте каструлю на плиту і доведіть вміст до закипання, а потім варіть на невеликому вогні ще півгодини.
гороховий суп з копченими реберцями - фото крок 2
Почистіть і подрібніть цибулю. Моркву натріть на крупній тертці. Картопля наріжте кубиками. Додайте овочі в бульйон.
гороховий суп з копченими реберцями - фото крок 3
Потім в суп додайте сіль, спеції і лавровий лист. Зробіть слабкий вогонь.
гороховий суп з копченими реберцями - фото крок 4
Варіть суп ще 30 хвилин. В кінці додайте масло і подрібнену зелень. Смачного!

Схожі рецепти