Рецепт Квасоля з копченими реберцями фото

Квасоля з копченими реберцями
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Свинина, Бобові, Квасоля, Реберця
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Приготуйте це соковите і ароматне блюдо на найближчий вечерю. Традиційно, подібно блюдо готували в Сербії, прикрашаючи їм святковий стіл. Прекрасне поєднання інгредієнтів підкорить вас з першої ложки.

Перед вами простий рецепт приготування квасолі з копченими реберцями. Для приготування цієї страви можна використовувати різну квасоля, я вибрав чорну квасолю. Варто відзначити, для того, щоб заощадить власний час, заздалегідь замочіть квасолю на 4 години в воді. Тільки після цього приступайте до приготування. Готову страву чудово поєднується з картопляним або рисовим гарніром. Так само прекрасно підійде салат зі свіжих овочів. Хай щастить!

  • Квасоля чорна - 200 грам
  • Ребра свинячі - 200 грам (копчені)
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Часник - 3 зубчики
  • Перець болгарський - 1 штука (червоний)
  • Перець червоний пекучий - 1 За смаком
  • Паприка - 2 чайних ложки
  • Масло рослинне - 80 мілілітрів
  • Петрушка - 1 штука (пучок)
  • Томати - 400 грам (у власному соку)
  • Сіль - 1 За смаком
квасоля з копченими реберцями - фото крок 1
Замочіть квасолю у воді на 4 годину.
квасоля з копченими реберцями - фото крок 2
Реберця поріжте на шматки.
квасоля з копченими реберцями - фото крок 3
Злийте воду з замоченою квасолі, додайте порізані реберця і 1 літр води. Варимо 1 час.
квасоля з копченими реберцями - фото крок 4
Поки вариться квасоля, займемося овочами. Перець і цибулину загорніть у фольгу. Надішліть запікатися в розігріту до 200 градусів духовку, 30 хвилин.
квасоля з копченими реберцями - фото крок 5
Тим часом обсмажте одну дрібно порізану цибулину на рослинному маслі. Додайте порізаний зубчик часнику, нарізаний червоний пекучий перець, трохи петрушки і 1/2 ç.l. Перець. Все ретельно перемішайте.
квасоля з копченими реберцями - фото крок 6
Тепер додайте томати. tusim 5 хвилин.
квасоля з копченими реберцями - фото крок 7
Виймаємо з духовки перець і цибулину. Нарізаємо їх кубиками.
квасоля з копченими реберцями - фото крок 8
З квасолі злийте рідину (в окрему ємність). Додайте заправку і нарізані перець і цибулину. Сіль за смаком. Все перемішуємо.
квасоля з копченими реберцями - фото крок 9
Перекладіть квасоля з іншими інгредієнтами в форму для запікання. Зверху залийте рідиною в якій варилася квасоля (залити врівень). Запікаємо в духовці 30 хвилин, температура 220 градусів. Готову квасолю наполягаємо 10 хвилин.
квасоля з копченими реберцями - фото крок 10
На сковороді обсмажте дрібно порізаний часник (2 зубчики). Додайте 1/2 ç.l. Паприки і перемішайте.
квасоля з копченими реберцями - фото крок 11
Готову квасолю полийте олією з часником і паприкою. Присипте зеленню. Смачного!

Схожі рецепти