Картопля з копченими реберцями
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам вдалося знайти хороші копчені ребра і ви не знаєте, що приготувати, то пропоную вам чудовий варіант - картопля з копченими реберцями. Це ситно, смачний і ароматний.
Приготування картоплі з копченими реберцями не займе багато часу і не вимагає особливих кулінарних талантів. Однак аромати, які почнуть заповнювати кухню вже через 10 хвилин після початку процесу, не залишать байдужим нікого, а вже смак здатний вразити навіть найвибагливіших гурманів.
- Картопля - 1 кілограм
- Копчені ребра - 500 грам
- Цибулина - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
1. Рецепт приготування картоплі з копченими реберцями починається з вибору оптимальних, ароматних ребер.
2. Ребра необхідно нарізати гострим ножем на порційні шматочки.
3. Викласти реберця у велику каструлю. Залити водою (так, щоб тільки покрило ребра), довести до кипіння і варити близько 10 хвилин.
4. За цей час можна вимити, очистить і нарізати кубиками картоплю.
5. Цибулини очистити і нарізати невеликими кубиками. Морква вимити, почистити і також порізати кубиком.
6. У каструлю відправити картопля і при необхідності додати трохи води. Проварити 10 хвилин і відправити туди цибулю і моркву.
7. Все ретельно перемішати. Посолити і поперчити за смаком. За бажанням можна додати улюблені спеції або сухі трави. Також для смаку і аромату за 3-5 хвилин до кінця процесу можна додати один або два зубчики часнику, видавленого через прес. Коли овочі стануть м'якими, картопля з копченими реберцями в домашніх умовах готовий. Перед подачею можна присипати свіжою зеленню.