Рецепт Тушкована картопля з копченими реберцями фото

Тушкована картопля з копченими реберцями
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Свинина , Реберця
Вегетаріанське харчування
На природу
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 хв.

Стовідсотково чоловіче блюдо - тушкована картопля з копченими реберцями робиться елементарно, а який смак і аромат! До такого блюдо обов'язково потрібно пиво, тому я рекомендую його готувати в вихідний!

Опис приготування:

Приготувати тушкована картоплю з копченими реберцями можна за 25-30 хвилин. Це досить швидке блюдо. Пропорцію картоплі і реберець можете регулювати на свій смак. Спеції теж додавайте до смаку. Зазвичай - це сіль, перець. У вже готову страву можна додати товчений часник для аромату і при подачі на стіл посипати зеленню. Успіхів і приємного апетиту!


  • Картопля - 1 кілограм
  • Копчені ребра - 500 грам
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 2 штуки
  • Сіль, зелень - За смаком
тушкована картопля з копченими реберцями - фото крок 1
Підготувати копчені реберця.
тушкована картопля з копченими реберцями - фото крок 2
Порізати ребра на рівні шматочки.
тушкована картопля з копченими реберцями - фото крок 3
Ребра залити водою, так, щоб вона тільки покривала м'ясо і варити на середньому вогні 10 хвилин.
тушкована картопля з копченими реберцями - фото крок 4
Засипати картоплю і тушкувати ще 10 хвилин. Потім покласти моркву і цибулю.
тушкована картопля з копченими реберцями - фото крок 5
Доводимо страву до готовності картоплі.
тушкована картопля з копченими реберцями - фото крок 6
Подати з зеленню.

Схожі рецепти