Тушкована картопля з копченими реберцями
(покроковий рецепт з фото)
Стовідсотково чоловіче блюдо - тушкована картопля з копченими реберцями робиться елементарно, а який смак і аромат! До такого блюдо обов'язково потрібно пиво, тому я рекомендую його готувати в вихідний!
Приготувати тушкована картоплю з копченими реберцями можна за 25-30 хвилин. Це досить швидке блюдо. Пропорцію картоплі і реберець можете регулювати на свій смак. Спеції теж додавайте до смаку. Зазвичай - це сіль, перець. У вже готову страву можна додати товчений часник для аромату і при подачі на стіл посипати зеленню. Успіхів і приємного апетиту!
- Картопля - 1 кілограм
- Копчені ребра - 500 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 2 штуки
- Сіль, зелень - За смаком
Підготувати копчені реберця.
Порізати ребра на рівні шматочки.
Ребра залити водою, так, щоб вона тільки покривала м'ясо і варити на середньому вогні 10 хвилин.
Засипати картоплю і тушкувати ще 10 хвилин. Потім покласти моркву і цибулю.
Доводимо страву до готовності картоплі.
Подати з зеленню.