Капуста тушкована з копченими реберцями
(покроковий рецепт з фото)
Ароматне чудове блюдо, ктор вимагатиме у вас мінімум часу і енергії. Підійде в якості другої страви, як самостійний перекус, а також як закуска під келишок пива.
Тушкована капуста з копченими реберцями готується дуже просто. Овочі треба промити і нарізати, реберця нарубати. Потім цибулю і капусту обсмажуємо, додаємо реберця, спеції і тушкуємо.
Капуста просочується ароматом м'яса, солодкістю чорносливу і виходить просто чудово! Спробуйте і почастуєте рідних і близьких!
- Капуста білокачанна - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 5 штук
- Ребра м'ясні копчені - 0, 5 кілограма
- Чорнослив - 100 грам
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
Капусту і цибулю нашаткувати, чорнослив залити окропом, залишити до набухання, потім нарізати, ребра нарубати на шматочки.
Лук обсмажити на маслі до бурштинового кольору. Масло можна використовувати як вершкове, так і соняшникова.
Додати капусту, на повільному вогні протушкувати 15 хвилин під кришкою.
Поверх капусти розкласти реберця і залишити на повільному вогні ще на 20 хвилин. Сковороду також накриваємо кришкою.
Поперчіть і посоліть за смаком.
Додайте чорнослив і тушкуйте ще 20 хвилин. Блюдо готово! Смачного!