Рецепт Капуста тушкована з копченими реберцями фото

Капуста тушкована з копченими реберцями
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Капуста
Вегетаріанське харчування
На обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ароматне чудове блюдо, ктор вимагатиме у вас мінімум часу і енергії. Підійде в якості другої страви, як самостійний перекус, а також як закуска під келишок пива.

Опис приготування:

Тушкована капуста з копченими реберцями готується дуже просто. Овочі треба промити і нарізати, реберця нарубати. Потім цибулю і капусту обсмажуємо, додаємо реберця, спеції і тушкуємо.

Капуста просочується ароматом м'яса, солодкістю чорносливу і виходить просто чудово! Спробуйте і почастуєте рідних і близьких!

  • Капуста білокачанна - 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста - 5 штук
  • Ребра м'ясні копчені - 0, 5 кілограма
  • Чорнослив - 100 грам
  • Масло рослинне - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
капуста тушкована з копченими реберцями - фото крок 1
Капусту і цибулю нашаткувати, чорнослив залити окропом, залишити до набухання, потім нарізати, ребра нарубати на шматочки.
капуста тушкована з копченими реберцями - фото крок 2
Лук обсмажити на маслі до бурштинового кольору. Масло можна використовувати як вершкове, так і соняшникова.
капуста тушкована з копченими реберцями - фото крок 3
Додати капусту, на повільному вогні протушкувати 15 хвилин під кришкою.
капуста тушкована з копченими реберцями - фото крок 4
Поверх капусти розкласти реберця і залишити на повільному вогні ще на 20 хвилин. Сковороду також накриваємо кришкою.
капуста тушкована з копченими реберцями - фото крок 5
Поперчіть і посоліть за смаком.
капуста тушкована з копченими реберцями - фото крок 6
Додайте чорнослив і тушкуйте ще 20 хвилин. Блюдо готово! Смачного!

Схожі рецепти