Картопля в мультиварці з копченими реберцями
(покроковий рецепт з фото)
Смачний і ситний обід можна приготувати в мультиварці. Вона впорається з будь-якого поставленого завдання. Давайте приготуємо картоплю з копченими реберцями. Ця страва урізноманітнює повсякденний стіл.
Варто відзначити, що кількість інгредієнтів цілком можна регулювати. Картопля краще брати не сильно крохмалистий.
- Картопля - 4 штуки (великих)
- Цибуля ріпчаста - 1/2 штуки (великої)
- Морква - 1/2 штуки (середнього)
- Томатний сік - 1 Склянка
- Реберця копчені - 250 грам
- Масло рослинне - 3-4 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте необхідні продукти.
В мультиварці, на режимі "випічка" розігрійте рослинне масло. Наріжте крупно цибулю і моркву. Обсмажте до напівготовності.
Наріжте великим кубиком картоплю, додайте в чашу мультиварки.
Перемішайте картоплю з овочами, зверху викладіть копчені реберця. В режимі "випічка" готуйте до напівготовності картоплі.
Додайте томатний сік, злегка перемішайте і прогрійте ще 15 хвилин.
Блюдо подавайте гарячим з салатом зі свіжих овочів. Смачного!