Гречка в духовці з крильцями
(покроковий рецепт з фото)
Блюдо два в одному: гарнір з гречки та хрусткі курячі крильця. Підійде для сімейного обіду або вечері. Гречка виходить соковита і ароматна, просочена курячим соком, а крила хрусткими.
Крила люблять не всі, т.К. За великим рахунком в них практично одні кістки, тому цілком можете замінити їх іншими частинами курки.
- Гречка - 1 Склянка
- Крила курячі - 4 штуки
- Хміль сунелі - 1 Чайна ложка
- Часниковий порошок - 1/2 чайних ложки
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
На дно жароміцної форми викладіть промиту гречку.
Викладіть зверху крила, приправити сіллю, поперчіть, посипте спеціями.
Додайте склянку води. Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці близько 45 хвилин. Крила виходять дуже хрусткі. Якщо ви любите більш м'які, то накрийте форму фольгою. Смачного!