Підлива з сосисок
(покроковий рецепт з фото)
Підлива з сосисок - це те, що швидко допоможе нагодувати всю сім'ю чимось м'ясним. Готується просто.
Обсмажте нарізані сосиски з цибулею. Потім додайте борошно, бульйон, кетчуп і спеції. Протушкувати і подавайте з картоплею або макаронами.
- Сосиски - 5 штук
- Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
- Бульйон - 200 мілілітрів
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Кетчуп - 2 Ст. Ложки
- Петрушка - За смаком
- Сіль, спеції - За смаком
Ріпчасту цибулю нарізаємо невеликими шматочками.
Сосиски нарізаємо невеликими шматочками.
Ріпчасту цибулю обсмажуємо на сковороді, додавши трохи рослинного масла.
Додаємо сосиски і трохи їх прогреваем.
Додаємо борошно і обсмажуємо її на маслі. При необхідності додайте трохи олії.
Коли мука обжарится, додайте бульйон, кетчуп, сіль, спеції.
Доводимо страву до смаку за рахунок спецій і солі. Вимикаємо.
Подаємо до столу з великою кількістю подрібненої зелені. Я не кладу свіжу зелень в киплячу блюдо, щоб максимально зберегти її корисні властивості.