Рецепт Сирник класичний в духовці фото

Сирник класичний в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Сир
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На сніданок , Десерт , Полудень
Випічка , Солодке , Сирники
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Ця запіканка в точності така, як давали в дитячому садку. Дітки завжди із задоволенням її їдять. Сьогодні я хочу поділитися з вами секретом, як приготувати сирник класичний в духовці.

Опис приготування:

Такий сирник буде ідеальним варіантом для сніданку як дорослим, так і діткам. Солодка, соковита і ароматна консистенція не залишить байдужим жодного вашого домочадця. Такий сніданок подарує заряд бадьорості та енергії на цілий день. Окремо варто відзначити користь такої випічки, адже про позитивні якості сиру сказано чимало. А в такому вигляді сир будуть із задоволенням їсти навіть найвибагливіші дітки.

  • Сир - 350 грам
  • Крем - 200 грам
  • Манна крупа - 5 Ст. Ложок
  • Яйце - 2 штуки
  • Цукор - 4 Ст. Ложки
  • Ізюм - 200 грам
  • Сіль - 1/4 чайних ложки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Ванілін - 1/5 чайних ложки
1
З'єднайте манну крупу зі сметаною і залиште на 20-30 хвилин. Цю процедуру необхідно провести, щоб манка набухла і не скрипіла на зубах.
2
Промийте ізюм під проточною водою і залийте окропом на 2-3 хвилини. Потім воду потрібно злити.
3
Після того, як манна крупа набубнявіє, додайте до неї сир, розпушувач, сіль і ванілін. Щоб ця маса стала однорідною, її можна збити за допомогою блендера або добре розтерти виделкою.
4
В окремій неметалевої мисці збийте яєчні білки з цукром до стійкої піни. Яйця повинні бути кімнатної температури.
5
Додайте збиті білки до сирної маси і обережно перемішайте. Ложку потрібно переміщати зверху вниз, тоді наша запіканка вийде більш повітряної.
6
Останнім додаємо ізюм і добре перемішуємо.
7
Розігрійте духовку. Змастіть маслом форму і вилийте туди сирну масу. Випікайте при температурі 180 градусів 45 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти