Сирник класичний
(покроковий рецепт з фото)
Приготований по даним рецептом сирник буде хорошим початком трудового для або стане в нагоді як десерт при вечірньому чаюванні. Готується блюдо дуже швидко і легко. Рекомендую.
Для того, щоб приготувати сирник, буде потрібно сир, манна крупа, яйця, сметана і трохи цукру. Те, що при приготуванні не використовується борошно, сприятливо позначається на якості продукту. Блюдо виходить дуже пишне і м'яке. Добре підійде для сімейного швидкого сніданку або вечірнього десерту. Готується дуже швидко, з такою роботою впорається навіть недосвідчена господиня.
Дивіться, як приготувати сирник класичний.
- Сир - 400 грам
- Манна крупа - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 4 Ст. Ложки
- Куряче яйце - 3 штуки
- Сіль - 1 щіпка
- Сухарі паніровочні - 1 Ст. Ложка
- Крем - 250 грам
- Вершкове масло - За смаком (для змащування форми)
1. Перед тим, як приготувати сирник класичний, відділи zheltki 2 яєць. Далі додайте сир і 3 ст. Ложки цукру. Все перемішайте до однорідної консистенції.
2. Додайте до отриманої маси манку і перемішайте.
3. Візьміть 2 білка, додайте дрібку солі і збийте міксером до отримання піни.
4. В окремому посуді перемішайте яйце, 1 ст. Ложку цукру і сметану.
5. Розігрійте духовку до 180 З. Підготуйте форму: змастіть її маслом і посипте панірувальними сухарями.
6. У сирну масу додайте збиті білки і заважайте за годинниковою стрілкою.
7. Далі перекладіть масу в форму. Верх вирівняйте ложкою.
8. Залийте зверху затоки і випікайте в духовці 30-40 хвилин. Ступінь готовності перевірте зубочисткою, якщо вона суха, то сирник готовий. Далі його можна порізати на шматочки присипати цукровою пудрою. Смачного!